Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel má Spideyho a Spidey režiséra


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Kdo si zahraje pavoučího muže? A kdo mu bude šéfovat z poza kamery?  

Hledání nového Spider-Mana nebyla žádná sranda a Marvel si asi nemyslel, že když do něj konečně může kecat, bude takhle těžké vybrat vhodného představitele. Kolem role se motali prakticky všichni trochu schopnější mladí herci, studio se totiž rozhodlo, že Peter Parker bude na střední škole a musí tomu odpovídat i jeho věk a že by asi nebylo úplně OK, kdyby se tvářil na sedmnáct a v občance měla herecká hvězda devětadvacet. Marvel si ale může dovolit zariskovat a vsadit na neokoukané tváře. Konec konců casting tohle studio zvládalo vždycky skvěle. Takže kdo je nový Spider-Man?

 

Volba nakonec padla na Toma Hollanda, který předvedl hodně slušný výkon v drsném dramatu Nic nás nerozdělí a neztratil se ani v historickém seriálu Wolf Hall. Je mu devatenáct, takže Marvelu a Sony by klidně mohl chvilku vydržet, a jak už víme, před jeho sólovkou, která dorazí za dva roky, ho uvidíme už na jaře v Captain America: Civil War. No a teď ten režisér. Za kameru se postaví Jon Watts. Autor hitu z festivalu Sundance Cop Car zatím není moc známý, ale Marvel vždycky uměl vytáhnout méně slavné filmaře a kvalitu filmů si až na výjimky vždycky pohlídal. Cop Car, kde psychopatický strážce zákona Kevin Bacon nahání dvojici kluků, kteří mu ukradli auto i s pár ošklivými věcmi v kufru, je navíc prý velice povedený kousek a Watts tu ukázal, že umí pracovat s mladými herci a zároveň zvládne i napětí. Takže by nakonec mohl být hodně zajímavou volbou.

--- 

Vytáhni v hospodě: Tom Holland by mohl ty méně složité kaskadérské kousky zvládnout sám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace