Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Richard Gere jede do Varů


ikona
Mr. Hlad
karlovy vary
Na festival do Karlových Varů se chystají hvězdy Pretty Woman a Padesáti odstínů šedi 

Karlovy Vary už jsou za rohem. O tom, na co byste si měli zajít, jsme psali před pár dny, a teď tu máme pár tipů, na koho byste mohli narazit. Nejvýraznější hvězdou bude nejspíš Richard Gere. V devadesátých letech stejnou měrou milovaný i nenáviděný kvůli tomu, že jeho ksicht byl snad v každém romantickém filmu a bylo celkem fuk, jestli šlo o legendární Pretty Woman nebo uchcanosti typu Křižovatka. Bylo by ale nefér koukat se na jeho kariéru jen takhle. Má za sebou spolupráci s Terrencem Malickem na výtečných Nebeských dnech, které už ve Varech před pár lety běžely a teď se vrátí a vy byste je rozhodně neměli minout, natočil oscarové Chicago a premiérově uvede drama Time Out of Mind, které spolu s ním uvedou i Jena Malone a režisér Oren Moverman.

 

Gere ovšem nebude jedinou hvězdou. Po několika letech se do Varů vrací Harvey Keitel, který tu uvede Sorentinovo Mládí. Už po několikáté se tu objeví korejský režisér Kim Ki-duk a zajímavé herecké jméno je i Jamie Dornan, hvězda Padesáti odstínu šedi. Ten momentálně chystá thriller o atentátu na Heydricha Anthropoid, kde se sejde s Cillianem Murphym nebo Charlotte Le Bon. O jejich účasti ale zatím nikdo nic neprozradil. Každopádně Dornanův ksicht by mohl Varům zajistit celkem dost publicity a seriál The Fall ukázal, že tenhle Brit rozhodně i hrát umí, takže ho tu uvidíme docela rádi.

--- 

Vytáhni v hospodě: Nebojte, Pretty Woman se bude taky promítat v letním kině

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace