Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jste připraveni na nový sci-fi hit?


ikona
KarelR
chris prattjennifer lawrencepassengers
Kdo půjde na film s Chrisem Prattem a Jennifer Lawrence? Snad všichni… 

Pokud teď šéfujete hollywoodskému studiu a máte na stole projekt s Chrisem Prattem, okamžitě mu dejte zelenou! Po úspěchu Strážců Galaxie a Jurského parku je totiž velká šance, že do kin přitáhnete davy.

Kdo se touhle poučkou řídí? Nejspíš všichni, jako první se ale do cílové rovinky dostal Tom Rothman, nový šéf Sony Pictures. Ten právě odklepnul sci-fi romantiku Passengers, v níž bude spící Pratt společně s tisíci lidí plout na vesmírné lodi. Kvůli technické chybě se ale probudí desítky let před cílem jejich cesty a bude stát před rozhodnutím, jestli zbytek života doklepe v osamění, nebo cestu do záhuby stráví s pohlednou partnerkou. Už tušíte, jak tohle dilema vyřeší? Správně, probudí si Jennifer Lawrence. Ta z toho asi nebude moc nadšená, ale znáte to, ženský hněv nikdy netrvá věčně. Tedy skoro nikdy…

 

Passengers režíruje Morten Tyldum (Kód Enigmy) a natáčení začne už v září, přičemž bude Sony stát slušný peníz. Celý film vyjde na 150 milionů dolarů (120 s daňovými úlevami) a Chris Pratt měl za něj vyinkasovat 10 milionů, po úspěchu Jurského světa si ale vyjednal rovnou 12. Přijde vám to jako hodně? Prattovi určitě taky. Pořád to ale nemá na honorář Jennifer Lawrence, která za Passengers dostane 20 milionů. A 30% ze zisku navrch!

V Sony zkrátka doufají, že se řadoví diváci přenesou přes sci-fi koncept a podobně jako u Gravitace a Interstellaru se pohrnou do kina jako zběsilí. Nezbývá tedy než doufat, že Tyldum natočí dobrý film. Vybrané herecké duo totiž zájem rozhodně vyvolá.

---

Vytáhni v hospodě: Takhle v Marvelu gratulovali Jurskému světu k pokoření Avengers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace