Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dinosauří velehit: Jurský svět jde po krku Avengers


ikona
KarelR
Víkendový otvírák, ze kterého se klepou i sami tvůrci. 

Shrnutí tržeb vás čeká tradičně v neděli večer, ale než vás Cival provede celým žebříčkem, potřebujete vědět jeden detail. A tím je otvírák Jurského světa, který činí 83 milionů dolarů... jen za pátek!

Už pár týdnů se proslýchalo, že by mohl dinosauří comeback otevřít za nějakých 115 milionů za celý víkend. V tuhle chvíli se ale projekce pohybují mezi 190 - 200 miliony, což masakr naprosto nevídaných rozměrů.

PRVNÍ DOJMY Z JURSKÉHO SVĚTA ::: RECENZE JURSKÉHO SVĚTA

Jurský svět by tak měl překonat Avengers: Age of Ultron (191 milionů za první víkend) a urvat druhé nejvyšší víkendové tržby v dějinách. Rekordních 207 milionů, jež kdysi nastřádali první Avengers, zřejmě nepadne. I když... ještě včera to u dinosaurů nevypadalo ani na top 10, takže kdo ví.

Může za to síla značky? Star power Chrise Pratta? Nebo jde o čistokrevný zázrak? Názorů samozřejmě bude spousta, zatím z toho ale nejlépe vychází Pratt a dopad Strážců Galaxie. Star-Lorda zkrátka miluje celá Amerika. A kdyby teď řekl, že si chce zahrát v remakeu Občana Kane, zítra by mu začali psát scénář Sorkin a duch Orsona Wellese.

---

Vytáhni v hospodě: Tahle videorecenze Jurského světa udeřila hřebíček na hlavičku. Snad ji viděl i Spielberg.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace