Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Robin Hood na cestě?


ikona
Mr. Hlad
robin hood
Robin Hood a jeho zbojníci se chystají vrátit do kina. A mají s sebou dost zajímavého režiséra 

Jako já vím, že to je klasika, že ho znají všichni a tak vůbec, ale možná by to chtělo trošku zbrzdit. Robin Hood se naposledy v kinech objevil s ksichtem a pupkem Russella Crowa a žádná sláva to nebyla. Koukat se na to dalo, ale čekali jsme výrazně víc, zvlášť, když původně měl být film vlastně úplně jiný než to, co jsme dostali v kině. Každopádně slavný zbojník filmaře nepřestává lákat. Sony z něj chce udělat cool podívanou a Hood by prý měla být jízda ve stylu Mission: Impossible a Rychle a zběsile a u Disneyho zase plánují Nottingham & Hood, což prý zase bude ve stylu Pirátů z Karibiku. A zdaleka nekončíme.

 

K legendě Sherwoodu se totiž chtějí vyjádřit i v Lionsgate a plánují Robin Hood: Origins. Tahle verze by měla sázet na realističtější a taky výrazně drsnější styl než konkurence. Scénář píše Joby Harold, který má na starost další britskou klasiku a spolu s Guyem Ritchiem kutí artušovskou fantasy Knights of the Round Table: King Arthur. Ještě zajímavější je ale jméno režiséra, který by měl Robina Hooda pro studio oživit. Měl by jím být Otto Bathurst, který stojí za luxusní gangsterskou ságou Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu s Cillianem Murphym a Tomem Hardym. Tenhle chlap si velkou filmovou šanci rozhodně zaslouží. Otázka je, jestli zrovna ten jeho Robin Hood bude diváky zajímat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace