Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyražte v sobotu na Crwecon


ikona
KarelR
comicszone
Sraz přátel comicsu čeká už desátý ročník! 

Místní rubrika ComicsZone vzkvétá hlemýždím tempem, jako malou záplatu tu tedy máme pozvánku na Crwecon. Již desátý sraz přátel comicsu se koná už tuto sobotu v pražském klubu Cross, kde budete celý den bombardováni vším, co jen trochu souvisí s kreslenými sešity.

Chcete vědět, co přesně se na vás chystá? Vyčerpávání odpověď zní následovně: "Přednáška o podivných televizních seriálech, o novinkách v comicsovém světě, o nejzajímavějších titulech minulého roku, úvod do světa mangy, křest comicsu Enki Bilala, velký comicsový kvíz a vyhlášení vítězů Fabula Rasa (ceny internetové stránky Comicsdb, kdy o nejlepších comicsech hlasují sami čtenáři). Kromě toho proběhne i dražba originálních kreseb, vydavatelské panely a samostatná manga sekce i s promítáním filmů... a samozřejmě dostanete možnost nakoupit české i zahraniční comicsy, trička, plakáty či figurky za výhodné ceny!"

Vstup na tuhle nabitou akci bude jako tradičně zdarma a její kompletní program najdete na webu Crweconu. Ať už tedy baštíte superhrdiny nebo spíš autorské projekty a indie věci, měli byste mít v sobotu o zábavu postaráno.

Reportáž z minulého Crweconu:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace