Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars shání hrdiny i režiséry


ikona
Mr. Hlad
jon favreaumatthew vaugnstar wars
Spin-off Hvězdných válek s Boba Fettem shání režiséra a máme dva kandidáty. A taky bližší info o příběhu. 

Tentokrát se přesuneme do nebezpečných vod drbů, neověřených informací a možná i výmyslů. Ale bude to stát za to. Disney všechny zásadní informace o Star Wars pečlivě střeží. Dává to smysl, protože každá ověřená věc fanoušky zburcuje a donutí je těšit se do kina ještě víc. Síla se probouzí dorazí letos v zimě, příští rok nás čeká první spin-off Rogue One, který by měl být víceméně válečným filmem o partě povstalců pokoušejících se ukrást plány Hvězdy smrti, a v roce 2017 by měla dorazit regulérní osmička Riana Johnsona, autora vyníkající sci-fi Looper. Problém je ale s druhým spin-offem.

 

S ním se nedávno rozloučil Josh Trank, který si úplně nesedl se studiem, a tak je fofrem potřeba najít nového režiséra. Příběh, který by se měl točit okolo lovce odměn Boba Fetta, by se měl dostat na plátna až v roce 2018, studio ale nehodlá na nic čekat a údajně (to slovo si přečtěte pro jistotu ještě jednou) láká Matthew Vaughna a Jona Favreau. Autor Kingsmana, X-Men: První třídy nebo Kick-Ass by pro nás byl podstatně zajímavější než Favreau, který sice nastartoval Marvel Universe prvními dvěma Iron Many, ale natočil i koninu Kovbojové a vetřelci a zkrátka není zdaleka tak dobrý filmař jako Vaughn. Na druhou stranu by mohl být pro velký projekt, v němž je potřeba občas utlumit vlastní iniciativu a najít společnou řeč se studiem, vhodnější právě on.

 

No ale to není všechno. Spin-off s Boba Fettem by údajně (zase si to slovo pro jistotu přečtěte ještě jednou) měl být víceméně sci-fi western odehrávající se mezi třetí a čtvrtou epizodou a točil by se okolo rivality mezi Fettem a Hanem Solem. V kině bychom se navíc měli dočkat nejen mladé verze Harrisona Forda, ale prý dorazí i Žvejkal, Lando Calrissian a lovec lidí Bossk. No a aby toho nebylo málo, tak by třetí spin-off údajně (víte, co s tím slovem máte dělat, že jo?) měl být o Yodovi a zaměřit se víc na sílu a mysteriózní atmosféru. O Yodově sólovce se mluvilo už dřív, takže proč ne? To už je ale hudba vzdálené budoucnosti. Teď je potřeba vybrat hlavně toho režiséra, který nahradí Tranka. A doufat v Matthew Vaughna.

--- 

Vytáhni v hospodě: Han Solo měl být původně obrovský zelený mimozemšťan bez nosu. Pak z něj měl být černoch a o roli usiloval i Billy Dee Williams, pozdější Lando.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace