Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trosečnice Anne Hathaway


ikona
Mr. Hlad
anne hathaway
Anne Hathaway si to rozdá se samotným oceánem. A budou i toho i hodně zajímaví režisér se scenáristou 

Anne Hathaway patří momentálně mezi nejhvězdnější herečky. Umí si vybírat role a málokdy hraje ve vyloženě mizerných filmech, Bídníci jí navíc vynesli Oscara a filmy jako Interstellar, třetí Batman nebo Ďábel nosí Pradu vypadají díky svým tržbám a úspěchům u fanoušků v jejím portfoliu taky docela dobře. Navíc se nebojí občas zariskovat a kývnout na nějakou nezávislárnu nebo něco, co nehraje úplně na jistotu. Zkrátka sedí na vrcholu a vypadá to, že z něj jen tak nesleze. Samozřejmě se najde pár lidí, kteří o jejích hereckých schopnostech pochybují, ale právě její nový projekt The Lifeboat by s tím mohl něco udělat.

 

Adaptace knihy Charlotte Rogan se bude odehrávat v roce 1914 a hlavní hrdinkou bude mladá žena obviněná z vraždy. Co se stalo bychom se měli dozvědět z jejího vyprávění. Spolu s manželem se nalodila na zaoceánský parních a chtěla si užít cestu z Londýna do USA, loď se však potopila, jí se ale povedlo přežít. A nejen jí. Brzy se ukázalo, že lidí, kteří nešli ke dnu s lodí, je víc než záchranných člunů. Naděje, že je někdo na širém oceánu najde, byla minimální, a tak museli lidé začít dělat pro své přežití zatraceně ošklivé věci. Zní to celkem zajímavě a lákavě to vypadá i za kamerou. O režii se postará autor Pokání a Pýchy a předsudku Joe Wright, který rozhodně umí pracovat s napětím i atmosférou. A scénář píše specialista na „ztroskotávací“ filmy William Broyles Jr., autor Trosečníka a Apolla 13. Jestli se bude útočit na Oscary, nebo dostaneme poctivý napínák, nám asi prozradí až trailery.

--- 

Vytáhni v hospodě: Roli v Bídnících dostala díky Hughu Jackmanovi, který ji do ní doporučil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace