Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se rozpadla Millerova Justice League?


ikona
KarelR
george millerjustice league
Další dokument o zákulisí odstřelené comisovky. 

V tuhle chvíli se na nás řítí Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti a záhy Justice League, oboje od Zacka Snydera. Ještě před pár lety ale mohlo být všechno jinak, Warneři totiž Justice League plánovali už na léto 2009. Možná si pamatujete, že projekt potopila stávka scenáristů a posléze nepřekonal další překážky - především úspěch Temného rytíře a přesun natáčení z Austrálie do Kanady. Teď se ale konečně dozvíme, co přesně se kolem něj dělo.

Nedávný vzestup a pád Justice League: Mortal totiž zmapuje nový dokumentární film. Postará se o něj australský režisér Ryan Unicomb, a pokud vás zajímá, co tenhle projekt podnítilo, je odpověď velmi jednoduchá – Šílený Max: Zběsilá cesta. Jak globální chvála tohohle blockbusteru souvisí s comicsovou týmovkou? Jak kdekdo určitě ví, spojujícím prvek je George Miller.

TÉMA: 9 POHŘBENÝCH FILMŮ S BATMANEM

 

Režisér původních tří Maxů na dlouhá léta utekl od akce a točil pochybné rodinné animáky. Když tedy najednou dostal 220 milionů na comicsový blockbuster s Armiem Hammerem (Batman), DJ Cotronou (Superman) nebo Megan Gale (Wonder Woman), řada lidí si klepala na čelo a možná Justice League: Mortal ani nepřála realizaci. Teď má ale Miller za sebou čtyřku Šíleného Maxe. A celý svět zírá na to, o jakého mistra filmové akce se jedná.

Justice League: Mortal tak najednou zní jako totální nářez, jehož záhuba začíná bolet víc a víc. A protože se vždycky hodí zarazit do rány obří nůž a otočit jím, dostaneme dokument, který udělá přesně tohle. Díky, chlapci. Jako by nestačila blížící se Justice League od nespolehlivého Snydera, která... nedalo by ještě zavolat Millerovi, hm?

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2013 utekl na internet scénář Justice League: Mortal. Pokud jste ho tehdy ulovili a přečetli, podělte se o dojmy!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace