Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Antický hrdina číslo jedna přichází


ikona
Mr. Hlad
francis lawrence
Režisér Hunger Games a Já, legenda se chystá oživit příběh jednoho z nejslavnějších borců starověkého Řecka 

Starověké Řecko v poslední době Hollywood celkem baví. Po úspěchu Třístovky jsme dostali i Souboj Titánů, následný Hněv Titánů, objevila se Válka bohů a v loňském roce dorazili rovnou dva Herculové. A teď to vypadá na další filmovou výpravu do světa bohů, titánů, svinsky nebezpečných potvor a hrdinů v sandálech. Studio Lionsgate se totiž pokusí dostat do kin příběh o Odysseovi. Toho jsme naposledy viděli vedle Brada Pitta ve veleprodukci Troja, kde si ho zahrál Sean Bean, ještě zajímavější věci se ovšem děly, když se pokoušel z bitvy dostat zpátky domů. On i jeho posádka se setkali s kyklopem, zlá čarodějka je proměnila ve vepře, narazili na lidožrouty a vůbec zažili spoustu veselých dobrodružství.

 

A mohl by z toho být i celkem zajímavý dobrodružný film, respektive série, protože studio by z Odyssea rádo udělalo něco většího. Materiálu by tu bylo dost, tak proč ne? Navíc se kolem projektu motají i celkem zajímaví lidé, o režii by se měl postarat Francis Lawrence. Ten bude mít za pár měsíců klid, až skončí Hunger Games, a tohle by přeci jen mohlo být trošku zajímavější. S monstry má navíc dost zkušeností z Já, legenda i Constantinea a to, že zvládá akci, asi není třeba nijak zvlášť připomínat. Scénář prvního dílu by měl dostat na starost Peter Craig, jenž dělal na Hunger Games, ale na kontě mí i Affleckovo Město.

--- 

Vytáhni v hospodě: Brácha Petera Craiga se jmenuje Eli Craig a natočil zábavnou hororovou komedii Tucker & Dale vs. Zlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace