Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Ex Machina chystá zajímavé věci


ikona
Mr. Hlad
alicia vikanderbournematt damonmichael fassbender
Alicia Vikander se po komorním sci-fi chystá na dva velice zajímavé projekty a podívá se mezi zabijáky i tajné agenty 

Alicia Vikander ještě není extra známé jméno, vypadá to ale, že se to brzy změní. Švédská herečka, kterou jste letos mohli vidět ve fantasy Sedmý syn a aktuálně má hlavní roli ve sci-fi Ex Machina, totiž evidentně zaujala v Hollywoodu pár vlivných lidí a vypadá to, že má na stole hned několik sakra zajímavých nabídek. Sice kvůli nim bude muset odmítnout drama The Circle, ve kterém se měla sejít s Tomem Hanksem, ale náhradní projekty vypadají víc než zajímavě.

 

Tím prvním je adaptace hry Assassin´s Creed, v níž by se sešla před kamerou s Michaelem Fassbenderem a Marion Cotillard. Natáčet by se mělo už v srpnu a s premiérou se počítá na příští prosinec. Zápletku zatím tvůrci neprozradili, ale šeptá se, že bychom se měli podívat do Španělska v době, kdy tu řádí inkvizice. A klan Assassínů s tím bude chtít něco udělat. V kinech bychom však Vikander mohli vidět i dřív, konkrétně v létě příští rok a to po boku Matta Damone v novém Bournovi. Toho točí opět Paul Greengrass, takže se zatraceně těšíme. Momentálně se piluje scénář. Oba filmy by každopádně mohly sympatické seveřance pomoci pořádně nakopnout kariéru. A není pochyb, že by si to zasloužila.

--- 

Vytáhni v hospodě: Alicia Vikander se objevila i v povedené Královské aféře, která se točila v Česku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace