Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedm statečných má záporáka


ikona
Mr. Hlad
magnificent seven
Komu půjdou po krku Denzel Washington a jeho parta? 

Dělat předělávku Sedmi statečných je dost nevděčná práce. Western, který je sám o sobě remakem, se stal kultem pro několik generací diváků a u spousty z nich nová verze prohraje, ať už bude jakkoliv dobrá. Zatím to s ní ale nevypadá úplně špatně. Antoine Fuqua v Equalizerovi ukázal, že pořád ještě umí a když bude mít dobrý scénář, mohlo by to šlapat.

Příběh o tom, jak si vdova, jejíhož manželka zabila parta pistolníků, najme lovce odměn a jeho parťáky, aby sjednali spravedlnost, bude ale stát spíš na hercích. Už dlouho se ví, že hlavní hvězdou bude Denzel Washington a záda mu budou krýt Chris Pratt s Ethanem Hawkem a nakonec  i Vincent D’Onofrio, o němž se mluvilo v souvislosti se záporákem.

 

Za zloduchy ale nakonec bude kopat Peter Sarsgaard. Hodně dobrý herec, který se nikdy nestal hvězdou, ale minimálně v Mariňákovi, Procitnutí v Garden State nebo The Orphan ukázal, že když před kamerou dostane prostor, umí předvést hodně zajímavé věci. Původně se sice jednalo s Jasonem Momoou, což by papírově byla možná atraktivnější volba, na rozdíl od něj ale Sarsgaard už nemusí nikomu dokazovat, že umí hrát. A i další herecké přírůstky z poslední doby jsou fajn. Sice netušíme, kdo se postaví na jakou stranu, ale máme tu neokoukaného Luka Grimese, Wagnera Mouru z Elitních jednotek nebo korejská hvězda Byung-hun Lee, kterého uvidíme i v novém Terminátorovi. Co se castingu týče, vypadá to čím dál tím zajímavěji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace