Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Země zítřka je super. Ale nepřiznáme to.


ikona
KarelR
damon lindeloftomorrowland
Internet už se zase spiknul! 

Damon Lindelof patří mezi výkvět Hollywoodu. Jeden z hlavních scenáristů Ztracených nás potrápil Prometheem, Kovboji a vetřelci a nejnověji Zemí zítřka, a je víceméně proslulý tím, že rád buduje velká tajemství a pak je odmítá vysvětlovat. Což je přeci jednoduší než přiznat, že byl líný svůj atraktivní koncept nějak domyslet, no ne?

 

Tenhle kolotoč se opakuje znovu a znovu a v Zemi zítřka už je tohle selhání vyloženě učebnicové. Jenže Lindelof si to samozřejmě nemyslí a začal film bránit, i když se jeho hodnocení pohybují kolem únosných 60%. A tudíž to vlastně není tak úplně potřeba.

Co přesně z něj vypadlo? Prý jde o to, že je internet plný fanboyů, kteří budou tvrdit, že se jim Země zítřka nelíbí, i kdyby se jim náhodou líbila. Pročpak by to dělali? Čistě proto, že by je potom lidé přestali brát vážně a přišli by tak o čtenáře, kteří by si z pozitivní reakce logicky vyvodili, že se onen člověk zaprodal. Ano, přesně tak. Když někdo pochválí originální hollywoodský blockbuster, internet ho podle Lindelofa roztrhá na kusy!

LŽIVÁ RECENZE: ZEMĚ ZÍTŘKA

 

Je to tak mimo, až je to zábavné? Nebo spíš velice smutné? Ať tak nebo onak, je nejvyšší čas přiznat, že vám s Hladem kvality Země zítřka tajíme. Ten film je super, ale bylo nám jasné, že bychom po sepsání pravdy ztratili zbytky kredibility, načež bychom mohli MovieZone přejmenovat na MoneyZone a nechat Civala s TedGeorgem, ať se tu upíší do zblbnutí.

No... a je to venku. Fanboy and proud!

---

Vytáhni v hospodě: Když se začal vysílat seriál Pozůstalí, v němž zničehonic zmizí 2% lidské populace, Lindelof dal veřejně na vědomí, že se tahle záhada (ani žádná další) nikdy nevyřeší. Nějak se holt člověk pojistit musí!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace