Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s dalším Maxem?


ikona
Mr. Hlad
charlize theronmad maxtom hardy
Dočká se největší filmový drsňák současnosti dalšího filmu? A co chystá jeho režisér? 

Další nadšený článek o Šíleném Maxovi si odpustíme. Nebo já se o to alespoň pokusím. Faktem zůstává, že je ten film MNOHEM lepší, než kdokoliv doufal, kritici jsou z něj nadšení a teď záleží na tom, jak moc se bude líbit divákům. Rozpočet je obrovský, ale už jsme párkrát zažili, že se ke slovu dostali hollywoodští účetní, jimž se povedlo udělat oficiálně neúspěšný film i z Harryho Pottera, a rozdíl mezi hitem a propadákem může do značné míry záviset právě na nich. Prachy jsou ve světě filmu hodně relativní pojem. Pokračování je zkrátka pořád ve hře.

 

Tom Hardy nedávno prohlásil, že má podepsanou smlouvu na další čtyři sequely, a před čtyřmi lety Miller řekl, že plánuje trilogii a má v šuplíku další hotový scénář s názvem Mad Max: Furiosa, který se měl soustředit na postavu Charlize Theron. Nakonec to ale bude trochu jinak. Oficiálně zatím nikdo nic pochopitelně nepotvrdil, ale Miller oznámil, že má připravený jeden scénář a jednu novelu. Novinkou je, že by se další film prý mohl jmenovat Mad Max: The Wasteland. Znamená to, že Max dostane víc prostoru a jednoruká drsňačka se nevrátí? Možná ne. Teoretizuje se totiž o tom, že by mohla vyfasovat vlastní film. Každopádně vůle od tvůrců tu je, materiály jsou připravené a všechnu smůlu si snad režisér stihl vybrat už při natáčení Zběsilé cesty. Takže sequel sem a fofrem!

--- 

Vytáhni v hospodě: Není sice úplně jisté, jestli tenhle twitterový účet patří skutečně Millerovi, ale jestli ano, dává to fandům další naději na pokračování.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace