Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith akční


ikona
Cival
jonathan mostowwill smith
 

Hitmaker číslo 1 snad pošesté od premiéry romantického Hitche spojil svoje jméno s právě vyvíjeným projektem. Nedávno jsme ztratili pár řádek za plánovanou adaptaci seriálu ze šedesátých let It Takes a Thief, připomněli při tom dokončované drama Pursuit of Happyness i roztočenou komedii Time Share s Nicolasem Cagem, a bláhově doufali, že Will dá s novými výzvami na chvíli pokoj (a to se ještě často vrací zvěsti o „polocomicsárně“ Tonight, He Comes Jonathana Mostowa). Jenže Hollywood tak naivní jako my nikdy nebude, a tak se Will může nahrnout do další žánrové zákruty.

O co jde? O akční thriller. Žánr, který Willově muskulatuře sluší snad ze všeho nejlíp, má Smith provětrat v marockých kulisách, kam je napínák Greenbacks situován. Jak vidno z originálního názvu, půjde o bankovky, lépe řečeno miliony padělaných bankovek, které hrozí narušit stabilitu světové ekonomiky. Zní to hodně old-schoolově, zvlášť když si představíte Willa, jak jako sám voják v marocké poušti likviduje zlotřilce, ale koneckonců, proč ne. Na jakou strunu se bude brnkat naznačují i jména scenáristů David Weisberg a Ron Cook, jejichž podpisy můžete vyčíst mj. z titulků Skály Michaela Baye.

My v redakci se olizujeme natěšením, otázkou je, kdy může tenhle biják doputovat do světových kin. Will má v diáři našlapáno, což se při jeho stabilní výkonnosti (100 milionů na každý film) asi jen tak nezmění. Smith má ale Greenbacks prý i producentsky zaštítit, takže bychom se mohli dočkat relativně brzo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace