Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komando, Batman a Snídaňový klub konečně na Blu-rayi


ikona
KarelR
batmanblu-ray
HD bicáky Johna Matrixe konečně dorazily i k nám! 

Bontonfilm v únoru a v březnu vytáhl řadu solidních katalogových titulů. A tenhle trend pokračuje i nyní, českého Blu-raye se totiž dočkaly další tři hodně zábavné tituly.

V první řadě se můžete radovat z batmanovského celovečeráku z roku 1966. Tedy může se z něj radovat těch pár lidí, kteří se navždy nezasekli u Nolana a dokáží ocenit parodického temného rytíře, který používá repelent na žraloky a zmateně pobíhá po přístavu s doutnající bombou. Tenhle Batman samozřejmě nenabízí dramatické podloží moderních filmů. Je to ale taková ujetost, že by se limitka s 300 kusy mohla rozprodat i u nás.

Co dál? Dál vyšly dvě klasiky z roku 1985, o jedné z nich jste ale možná neslyšeli. Sňídaňový klub je nicméně vrcholným dílem Johna Hughese a milníkem žánru teenage filmů. Kevin Smith, Richard Linklater nebo Judd Apatow na něj nedají dopustit a zásadně se Hughesovou tvorbou inspirovali. Jako první totiž začal brát filmové dospívání vážně, což je nejlépe vidět právě na příběhu pěti studentů, kteří si k sobě nacházejí cestu skrz sobotní poškoláctví. Vysoké doporučení!

No a teď sladká třešnička na dortu. Jak už jste museli uhodnout z fotek, český Blu-ray trh se konečně těší z Arnieho Komanda. Děj asi není potřeba vysvětlovat, o ten nikdy nešlo. Důležitější by tedy měla být informace, že na disku najdete jak kinosestřih (bohužel s dabingem bez Soukupa), tak o dvě minuty delší režisérskou verzi. Stejně jako u Batmana a Snídaňového klubu pak došlo i na nějaké ty bonusy, takže by akční fandové měli mít jasno. Nebo si snad chcete mezi blůčko Predátora a Terminátora postavit něco jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace