Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Utíká Joss Whedon ke Star Wars?


ikona
KarelR
joss whedonmarvelstar wars
Režisér Avengers 2 se možná uchýlí k dalšímu filmovému vesmíru. 

Joss Whedon má za sebou (vynikající, ale o tom až za pár dní...) dvojku Avengers a nyní si vybírá zaslouženou dovolenou. Ke trojce a čtyřce se vrátit nechce, protože už prý potřebuje stvořit nějaký vlastní projekt, Infinity War tak zosnují bratři Russové. Marvel tím přichází o velmi výraznou tvůrčí osobnost. Kupodivu o ní ale možná nepřichází Disney.

Internetem totiž létají zvěsti o tom, že by se Whedon mohl přesunout ke Star Wars. Zní to trochu šíleně, ale pamatujete, když najednou točil Avengers? Tomu taky málem nešlo věřit, takže bychom měli být obezřetní. Původně se spekulovalo o tom, že by se Whedon mohl ujmout Epizody IX (osmičku točí Rian Johnson, režisér Loopera). To by mu dalo pár let času na vlastní tvorbu a konečně by natočil uzavřený značkový blockbuster, novější zprávy ale tvrdí, že spíš půjde o nějaký spin-off.

 

Že by origin Boba Fetta, který nedávno opustil Josh Trank? Kdo ví. Celá situace ale nejspíš vypadá tak, že Lucasfilm bombarduje Whedona telefonáty a slibuje mu, že si může v rámci Star Wars vesmíru vymyslet a natočit cokoliv, co se mu zlíbí. Myslíte, že geekovský guru podlehne? Anebo důraznému nátlaku odolá? Když si člověk vzpomene na to, jak Lucasfilm odloudil Abramse od Star Treku, je jasné, že se ještě mohou dít hodně zajímavé věci...

---

SPOILERY Z AVENGERS: AGE OF ULTRON A AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 2x19 A 2x20

Vytáhni v hospodě: Whedon dal několikrát na vědomí, že je Phil Coulson pro filmový svět Avengers stále mrtvý. Jak nám ale vysvětlily poslední epizody Agents of S.H.I.E.L.D., právě Coulson zjistil, kde je Lokiho žezlo, skrz Marii Hill pro něj poslal Avengers a ve finále ještě strávil poslední rok tím, že potají chystal záložní Helicarrier. Takhle má vypadat precizní seriálové dokreslení!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace