Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Život je život: Trailer

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Doma tomu šanci dám, ale jen kvůli Kristíně.
321396
Doma tomu šanci dám, ale jen kvůli Kristíně.
0 0
reagovat
Milan Cieslar opravdu není dobrý režisér, přesto jsou jeho filmy relativně úspěšné. Povedl se mu snad jenom Der Lebensborn - Pramen života, což ale bylo dáno hlavně silnou předlohou Vladimíra Körnera a přesným obsazením Vilmy Cibulkové. K novému Cielarovu počinu: Je znát, že se Cieslar znovu pokouší o podobný úspěch, jaký získala jeho minulá (a mnou velmi protrpěná) "komedie" Láska je láska, přičemž se jednalo o dokonalou ukázku potvrzování stereotypů ze strany většinového obyvatelstva (aneb Romové jenom lžou a kradou). Takže opět tu máme rodinu v podání Vetchého, Stašové a Vančury. Ty "bondovské fantazie" asociují Muže z Acapulca, kde uťápnutý hlavní hrdina taktéž sní o tom, že je suverén. Jenže Muž z Acapulca je dodnes vtipný, ale tohle není vtipné ani náhodou. Celé je to jenom marné a vyvstává z toho pocit, že se všichni vykašlali na nějakou tvůrčí invenci a mechanicky realizovali napsaný scénář.

P.S.: Plakát je podobný jako u Láska je láska. Akorát se vyměnily hlavy herců.
321391
Milan Cieslar opravdu není dobrý režisér, přesto jsou jeho filmy relativně úspěšné. Povedl se mu snad jenom Der Lebensborn - Pramen života, což ale bylo dáno hlavně silnou předlohou Vladimíra Körnera a přesným obsazením Vilmy Cibulkové. K novému Cielarovu počinu: Je znát, že se Cieslar znovu pokouší o podobný úspěch, jaký získala jeho minulá (a mnou velmi protrpěná) "komedie" Láska je láska, přičemž se jednalo o dokonalou ukázku potvrzování stereotypů ze strany většinového obyvatelstva (aneb Romové jenom lžou a kradou). Takže opět tu máme rodinu v podání Vetchého, Stašové a Vančury. Ty "bondovské fantazie" asociují Muže z Acapulca, kde uťápnutý hlavní hrdina taktéž sní o tom, že je suverén. Jenže Muž z Acapulca je dodnes vtipný, ale tohle není vtipné ani náhodou. Celé je to jenom marné a vyvstává z toho pocit, že se všichni vykašlali na nějakou tvůrčí invenci a mechanicky realizovali napsaný scénář. P.S.: Plakát je podobný jako u Láska je láska. Akorát se vyměnily hlavy herců.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se