Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #295 o nejlepších filmech všech dob


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co má Hawkeye ve skříni? Jak vaří režiséři? A na co vlastně láká batmanovský teaser? 

Výjimečně slunečný výplach.

Upřímný teaser týdne

Hlada už upřímné trailery neberou, takže musím sestřel Batman V Superman vytáhnout já. Hlavně teda proto, že to je zase jednou solidní zábava.

Fotky týdne

Kupa dnešního fotografického umění si je podobná jako vejce vejci, takže potěší, když občas dojde na experiment. Třeba jako na fotky z letošního festivalu v Sundance, které se vyráběly podle "receptu" z druhé poloviny 19. století. A vypadají tudíž nádherně.

 

Hawkeye týdne

Rennerův lukostřelec má po Age of Ultron armádu nových fanoušků. Díky bohu ale nezpychnul a raději se vydal k Fallonovi, aby si tam ze sebe udělal muzikální srandu.

 

Pokračování týdne

Upřímně, kdybych v prodejně DVD našel film s názvem Křižovatka smrti 4: Tváří v tvář 2, zase tolik bych se tomu nedivil. Stejně jako tomu, že bude řada lidí brát vážně tenhle trailer.

 

Parodie týdne

Teaser Star Wars už dostal kupu upgradeů, ten nejnovější je ale zdaleka nejděsivější. Jar Jar je zpátky!

Pocta týdne

Z marvelácké stáje už vypadlo pár desítek filmů, takže se to na internetu jen hemží dynamickými sestřihy. Tohle je jeden z těch povedenějších.

 

Kuchaři týdne

Spílat nad tím, že internet zaplavují kokotiny, není žádné velké umění. Vždycky ale potěší, když si někdo dá záležet a raději vytvoří něco nápaditého. Třeba tohle...

 

Avengeři týdne

Hrdinové Avengers: Age of Ultron jsou výjimeční minimálně v tom, že vznikly před desítkami let a na rozdíl od tisíců jiných comicsových postav neupadly v zapomnění. Tady můžete porovnat jejich úplně první verze s těmi filmovými.

 

Filmová přehlídka týdne

Kinematografie letos slaví 120. výročí. Kdekdo jí tedy skládá audiovizuální hold a zrovna tenhle je vážně obsáhlý a především povedený.

Duel týdne

Minulý týden jste se měli podělit o filmová úmrtí, která jste absolutně nečekali. Mě do té diskuze nikdo nedostane, v případě zájmu se tam vydejte sami.

V dnešním duelu budou proti sobě stát, ehm, dva duely. Příští rok dorazí potyčky Stevea Rogerse s Tonym Starkem a Bruce Waynea s Clarkem Kentem, takže budou mít comicsoví fandové určitě na co koukat. Otázka tedy zní: Těšíte se víc na Captain America: Civil War nebo na Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti? Svého favorita napište do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (55)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace