Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars spin-off přišel o režiséra


ikona
KarelR
josh trankstar wars
Rozchod v dobrém. Éhm... 

Když Edgar Wright opustil Ant-Mana, Marvel tuhle zprávu vytáhl v noci z pátku na sobotu v naději, že ji bude řešit minimum lidí. Tahle strategie příliš nefungovala, a to samé dozajista potká i dnešní režisérský odchod, který se pro změnu týká Lucasfilmu.

Ten ukončil spolupráci s Joshem Trankem (Kronika, Fantastická čtyřka), jenž měl režírovat druhý starwarsácký spin-off. Docela vzdálený projekt ještě neměl ani datum premiéry, Trank na něm ale s přestávkami pracoval celý poslední rok. Před pár týdny nicméně chyběl na Star Wars Celebration (prý ukrutná chřipka) a zároveň se už dlouhé měsíce proslýchalo, že mu příprava Fantastické čtyřky neklape zrovna na jedničku (což víceméně potvrdil i nový trailer). Zlí jazykové pak upozorňovali i na to, že jeho spolupráce s Lucasfilmem zatím vypadala podobně. A někdo už to holt nevydržel.

 

Trank i Lucasfilm samozřejmě vydali prohlášení, podle něhož byla veškerá dosavadní spolupráce super a mladý Kaliforňan odchází na vlastní rozhodnutí z osobních důvodů. V nejbližších dnech se ale určitě dozvíme, jak to celé bylo doopravdy, a v srpnu nám Fantastická čtyřka naznačí, jestli Tranka čeká světlá hollywoodská budoucnost nebo ne.

Že by na to prostě režisérsky neměl? Anebo akorát nezvládá kličkování v blockbusterové sféře, která je prošpikovaná vyděšenými kravaťáky s blbými nápady? V tuhle chvíli nás akorát mrzí špatná reklama pro schopného debutanta. Cokoliv dalšího přinese až čas.

---

Vytáhni v hospodě: Když se Trank neobjevil na Star Wars Celebration, disneyovci to odmítli komentovat a navíc se během "jeho" panelu objevil nový trailer Fantastické čtyřky. Kdo ví, co z téhle prekérní situace ještě vyleze...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace