Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum a Věčná válka


ikona
Mr. Hlad
channing tatum
Channing Tatum chystá velkolepou akční sci-fi podle kultovní předlohy 

Máte pocit, že čekání na nové Hvězdné války nebo Warcraft je zatraceně dlouhé? Řekněte to fandům knihy Joe Haldemana Věčná válka. Ta vyšla v roce 1974 a Hollywood se okolo ní motá víceméně od okamžiku, kdy se objevila v knihkupectvích. Přes dvacet pět let na ni měl práva trikař Richard Edlund, který dělal na Star Wars nebo Dobyvatelích ztracené archy, a před pár lety se ji pokoušel natočit Ridley Scott podle scénáře autora Blade Runnera Davida Peoplese a Matthew Michaela Carnahna, tvůrce Světové války Z. Nedopadlo to. Ale teď jsou tu další zájemci. O Věčnou válku se hodlají porvat Warneři, Sony a ve hře je údajně ještě jedno studio.

 

A o co přesně jde? Velkolepá sci-fi vychází z Haldemanových vzpomínek ve Vietnamu. Hlavním hrdinou je voják William Mandella, který stárne podstatně pomaleji než obyčejní lidé. Dekády jsou pro něj měsíce, a tak celá desetiletí bojuje proti rase mimozemšťanů a přitom vidí, jak se mění Země, civilizace i celé lidstvo. Zní to dost zajímavě a kniha i její comicsová adaptace dnes patří mezi klasiky. Filmová verze navíc hodlá lákat i na Channinga Tatuma, jemuž by podobná postava mohla sednout. O scénář se postará Jon Spaihts, který dělal Promethea a momentálně pracuje na comicsovce Doctor Strange. Zkrátka už to vypadá celkem nadějně a fandové předlohy i velkolepých akčních sci-fi by se po čtyřiceti letech mohli dočkat.

--- 

Vytáhni v hospodě: Věčná válka se dočkala dalších dvou dílů. Věčný mír a Věčná svoboda však vyšly až více než dvacet let po jedničce

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace