Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel si vybral Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Kdy by si měl obléct pavoučí kostým? 

AKTUALIZACE: Marvel si jako Spider-Mana opravdu vybral Asu Butterfielda. Momentálně prý probíhají finální jednání, a pokud se podepíše vše potřebné, Asa zamíří rovnou na plac Captain America: Civil War.

---

Spider-Man si na svou novou sólovku a marvelovský restart počká až do roku 2017, objevit by se ale měl už v Captain America: Civil War. A to je film, který do kin dorazí už v květnu příštího roku, takže je potřeba začít fofrem hledat herce. Drby o tom, že by nový Spider-Man neměl být Peter Parker, ale mohli bychom dostat jeho comicsového následovníka Milese Moralese, se nepotvrdily. Dorazí podle všeho samotný Parker, který už se v marvelovském světě nějakou dobu superhrdinskému řemeslu věnuje, bude to puberťák, a tak zároveň s bitkami se superpadouchy píše referáty a bojuje s pololetními písemkami na střední škole. Klasický origin se smrtí strýčka Bena a objevováním vlastních schopností tentokrát naštěstí nedorazí.

 

Okolo role se motali Logan Lerman z Železných srdcí nebo Dylan O’Brien z Labyrintu, ale teď to vypadá, že nejblíž k ní má Asa Butterfield. V případě obsazování takhle mladých herců se na nějakou star-power hrát asi moc nemusí a půjde spíš o herecké schopnosti a fakt, jestli vypadá nebo nevypadá jako obyčejný středoškolák. Butterfield rozhodně hrát umí, což předvedl ve Scorseseho Hugovi i ve sci-fi Enderova hra a příští rok se to snad potvrdí v Burtonově filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Navíc mu je čerstvě osmnáct a fakt na toho středoškoláka vypadá, takže by to byla logická volba. Marvel každopádně bude muset říct své ano nebo ne už velmi brzy. Captain America: Civil War se totiž začal natáčet už tohle pondělí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jméno Asa v portugalštině znamená Křídlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace