Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlí a zběsilí porazili Policajta ze sámošky


ikona
Cival
tržby
Ani Kevin James na segwayi ty bouráky nezastaví... 

Počtvrté už nástup rychlých a zběsilých borců adorovat nebudeme. Sedmý díl automobilové série má na kontě už miliardu dolarů ze světových kin, a to za rekordně krátký časový úsek, takže logicky pořád zvládá dominovat žebříčkům víkendové návštěvnosti. V Americe přitom už dostal prvního silnějšího vyzyvatele, ani ten ale na Diesela, Rocka, Walkera, Stathama a spol. nestačil.

TRŽBY FILMŮ ZE SÉRIE RYCHLE A ZBĚSILE 

Rychle a zběsile 7 si udrželo první pozici při polovičním propadu tržeb na 29 milionů dolarů. Po sedmnácti dnech promítání je tenhle akčňák na dostřel tři sta milionům dolarů, což je bilance jednoznačně parádní. Fantastická je ale hlavně výtěžnost ve zbytku světa, kde stihly během pár hodin zase narůst výnosy... a globálně už jsme na průběžné miliardě a sto padesáti mega! Smekejte klobouky a túrujte motory na počest takovéhle dolarové smršti: Moc větších v příštích pár měsících nezažijete…

ŽEBŘÍČEK NEJVÝDĚLEČNĚJŠÍCH FILMŮ VŠECH DOB

Na stříbrné příčce se uvelebila dvojka Policajta ze sámošky - jeden z těch sequelů, které nikdo moc nechtěl a rozhodně nepotřeboval, taky jeho výdělky budou napodruhé nižší než na startu. Nebudou ale možná tak nízké, aby se cvalík Kevin James nemohl vrátit ve trojce... přinejmenším za pár let na DVD.

TRŽBY FILMŮ KEVINA JAMESE

Paul Blart: Mall Cop před pěti lety otevřel za 31 milionů dolarů a jen z amerických kin vytěžil skoro sto padesát mega. Dvojka zahájila na 24 milionech a při nižším zájmu o pokračování a nastavované kaše se nedá předpokládat, že by vykázala kdovíjakou výdrž - a tak to tentokrát nejspíš nedopadne. Jenže splácet náklady na Policajta ze sámošky, který svůj ofiko rozpočet zrovnu udržel na třiceti milionech, není nějaká extra makačka, takže eskapádám tohohle zavalitého bezpečáka nemusí být konec.

Soilidním překvapením je šestnáctimilionové entrée hororu Unfriended na bronzovém stupínku. Horor s producentským podpisem Timura Bekmambetova (Noční hlídka, Wanted) sice nemá v naší bohaté databázi ani trailer a na castingové listině žádné herecké hvězdy, přesto se zvládl prosadit. Výhled na celkové americké tržby přes čtyřicet milionů dolarů jsou pro tenhle facebookový napínák rozhodně úspěchem. Trailer zde.

Čtvrté místo udržel animák Konečně doma s deseti miliony - aktuálních 142 mega zvládne v klidu navýšit na 170 milionů.

Na pětce paběrkuje romantika Nejdelší jízda, která se nedočká ani uvedení v českých kinech. Pomalu odplouvá i průměrná Zocelovací kúra s Willem Ferrellem a Kevinem Hartem.

Za očekáváním pak zůstal i nový rodinný dokument od Disneyho Monkey Kingdom: Opičky vytěžily totiž z dvou tisícovek kin čtyři miliony dolarů.

 

Desítku pak doplňují ještě retro konverzačka Woman in Gold, čtvrtmiliardová sci-fi Rezistence a už skoro půlmiliardová disneyovská Popelka.

Z jedenáctého fleku ještě vykukuje s necelými dvěma miliony novinářské drama True Story s Jonahem Hillem a Jamesem Francem, které z osmi stovek kin vytěžilo snesitelné dva miliony.

Naopak naprostou pohromou je uvedení válečného drasťáku Dítě číslo 44, které vyhořelo s půlmilionem z pěti stovek a ještě se mu vysmáli kritici na obou stranách oceánu. I Tom Hardy holt může sáhnout vedle...  

Kompletní žebříček tržeb zde.

Za týden se v kinech pokusí prosadit Blake Lively se svou nadčasovou romancí The Age of Adaline. Jiskřičku naděje pak bude rozdmýchávat v pár stovkách kin i Russell Crowe s Cestou naděje.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace