Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

11 nejpůsobivějších momentů z teaseru Star Wars


ikona
KarelR
star wars
Co nás nejvíc dostalo a co jsme se při tom dozvěděli? 

Tak máme za sebou další kolečko fandovského nadšení. J. J. Abrams do nás napumpoval dvě minuty ze sedmých Star Wars, a to bez jediného zásadního odhalení nebo sebemenšího přešlapu. Další slova chvály snad ani nemají smysl. Raději si tedy proběhneme 11 momentů, které se mnoha fanouškům na dlouho zaryjí do paměti.

1) Sestřelený Imperiální křižník

Bitva o Endor otevřela Rebelům cestu k míru v celé galaxii. Teaser sice naznačuje, že Impérium stále není minulostí, povětšinou z něj ale zbyly jen trosky. Velice impozantní trosky.

 

2) Helma Dartha Vadera

Stoprocentního vyhlazení se nedočkal ani Darth Vader. Ze sithského lorda zbyla minimálně jeho helma, kterou po endorském pohřbu kdosi vytáhl z popela. A protože v předaleké galaxii nemají eBay, holt si ji vystavil doma.

 

3) Jezerní X-Wingy

Letecké hrátky Poea Damerona (Oscar Isaac), jednoho ze tří hlavních hrdinů filmu a údajně nejlepšího pilota v celé galaxii. Schválně, co na tohle tvrzení řekne Han Solo.

 

4) Útok na Jakku

Ne, tohle není Tatooine. Vítejte na pouští planetě Jakku, kde se setkají zbylí dva hlavní protagonisté filmu - Finn (John Boyega) a Rey (Daisy Ridley). Půjdou jim tu po krku imperiální TIE Fightery, před kterými bude zdrhat i Reyin robot BB-8, a jejich spásou by mohl být Malý sokol. Jen tak mimochodem, BB-8 je plně funkční robot stejně jako R2-D2. Abrams ho představil na Star Wars Celebration a nikdo doteď netuší, jak proboha funguje.

 

5) Kylo Ren

Ano, tohle je jeden z hlavních padouchů filmu. O Kylo Renovi toho moc nevíme, právě on ale disponuje "kontroverzním" světelným mečem se záštitou. A umí machrovat se Sílou, takže jsou pravděpodobné sithské kořeny.

 

6) Impériální dostaveníčko

Nový design, stejné odhodlání. Impérium bude hrát velkou roli i v sedmých Star Wars a můžete vzít jed na to, že opět pojede v nacistických kolejích.

 

7)  Útěk z imperiální základny

Je to TIE Fighter, ve kterém Finn zdrhá z práce, aby následně havaroval na Jakku? Už to tak vypadá, hvězda tohohle záběru je nicméně vzhůru nohama...

 

8)  Nový Imperiání křižník?

Designovat nové Star Wars musela být hodně zábavná práce. Třeba tady se sešly hned tři nové typy lodí, který sice vypadají imperiálně, ale...proč tedy neobstarávají doprovod TIE Fightery?

 

9) Chrometrooper

Nový typ imperiálního vojáka? Anebo jen vysoko postavený důstojník? Kdo ví, tohle brnění ale každopádně vypadá skvěle.

 

10) Honička s Malým sokolem

Další střípek z honičky na Jakku, která bude jedinou scénou v obřím formátu IMAX. Když už tam ten křižník leží, proč ho nějak nevyužít, že?

 

11) "Žvejku... jsme doma."

...

 

Co ve druhém teaseru Star Wars: Síla se probouzí nejvíc zaujalo vás? Dejte vědět v diskuzi!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace