Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash Gordon a režisér Kingsmana?


ikona
Mr. Hlad
flash gordonmatthew vaughn
Matthew Vaughn si vybírá nový projekt. A vypadá to, že by mohl zůstat u comicsů 

Když potřebujete neobvyklou comicsovou adaptaci, ze které se stane událost filmové sezóny, zavolejte Matthewa Vaughna. Dokázal převést X-Meny do šedesátých let, v Kick-Ass jsme jásali nad vraždící jedenáctiletou holkou a v Kingsman: Tajná služba dokázal udělat ultimátního borce i z Colina Firtha, což je se vší úctou k jeho hereckým schopnostem spíš hrdina pro naše maminky. Vaughn zkrátka zatím nešlápl vedle a krom comicsů natočil i parádní romantickou fantasy a gangsterku. Co ale dál? Sequely ho evidentně nebaví, a i když doufáme ve dvojku Kingsmana, dá se očekávat, že ji natočí někdo jiný.

 

Vaughn by se ale flákat nemusel, na stole mu totiž leží zajímavá nabídka - mohl by natočit novou verzi sci-fi spektáklu Flash Gordon. Většina z nás si asi pamatuje film z roku 1980, ve kterém byla krom Sama J. Jonese i armáda létajících Vikingů, budoucí a dnes už bývalý James Bond a hráli do toho Queeni. Flash Gordon je ovšem původně comics, který se poprvé objevil už ve třicátých letech a dost ovlivnil i Hvězdné války. Tenhle hrdina sice vypadá jako někdo z dob dávno minulých, je to konec konců hráč amerického fotbalu, který se stane zachráncem galaxie, což je hodně cheesy. Vaughn by s tím ale mohl provést zajímavé věci. Scénář nové verze napsali J.D. Payne a Patrick McKay, kteří dělali i třetí Star Trek, takže s velkými sci-fi příběhy asi nemají problém. Ovšem jak nedávno ukázal Jupiter vychází, ne každá velkolepá sci-fi sága hned skončí jako Hvězdné války a celkem by nás mrzelo, kdyby se Vaughn spálil. Ale zvědaví jsme, to zas jako jo, tak uvidíme, jak se studio a režisér domluví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Matthew Vaughn byl svědkem Guye Ritchieho na jeho svatbě s Madonnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace