Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10: Hollywoodští fušeři

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Nechtěli byste vytvořit článek na téma, kdo je zodpovědný za určité části filmu? Já v tom mám totiž trošku guláš a někdy mám problém odhadnout, zda za špatnou scénu může režisér, který špatně vede herce, nebo herec, který neumí hrát, nebo scénář, který herci hrát dobře nedovolí. Uvedl bych to na příkladu z článku:

"Levy natočí cokoliv. Natočí to tak, že to neobtěžuje, když je potřeba akce, nevypadá úplně mizerně a jakmile dojde na humor, tak je to s těmi povedenými a nevydařenými vtipy tak 50 na 50."

Do jaké míry za povedenou a přehlednou akci může režisér a do jaké míry je to práce grafiků a těch trpaslíků v počítači, co místo zeleného plátna vytvoří armádu nemrtvých? A jak moc to ovlivňuje kameraman? Nebo do jaké míry může za nevydařený vtip scénář a do jaké za to může herec?

Opravdu by mě to zajímalo, i když chápu, že nic není černé a bílé, a že je to u každé scény a každého filmu trošku jinak.
321420
Nechtěli byste vytvořit článek na téma, kdo je zodpovědný za určité části filmu? Já v tom mám totiž trošku guláš a někdy mám problém odhadnout, zda za špatnou scénu může režisér, který špatně vede herce, nebo herec, který neumí hrát, nebo scénář, který herci hrát dobře nedovolí. Uvedl bych to na příkladu z článku: "Levy natočí cokoliv. Natočí to tak, že to neobtěžuje, když je potřeba akce, nevypadá úplně mizerně a jakmile dojde na humor, tak je to s těmi povedenými a nevydařenými vtipy tak 50 na 50." Do jaké míry za povedenou a přehlednou akci může režisér a do jaké míry je to práce grafiků a těch trpaslíků v počítači, co místo zeleného plátna vytvoří armádu nemrtvých? A jak moc to ovlivňuje kameraman? Nebo do jaké míry může za nevydařený vtip scénář a do jaké za to může herec? Opravdu by mě to zajímalo, i když chápu, že nic není černé a bílé, a že je to u každé scény a každého filmu trošku jinak.
0 0
reagovat

mark

Pain&Gain bola parada 8)
319525
Pain&Gain bola parada *8)*
mark
0 0
reagovat

Rob Marshall

Díky jeho posledním filmům, které jsou přehlídkou nevyužitého potenciálu.
319364
Díky jeho posledním filmům, které jsou přehlídkou nevyužitého potenciálu.
Rob Marshall
0 0
reagovat
Klidně si rýpej, ale tady fakt nechápu, jak můžeš srovnávat zcela neporovnatelné. To je jak srovnávat Ordinaci a Doktora House. :D
211930
Klidně si rýpej, ale tady fakt nechápu, jak můžeš srovnávat zcela neporovnatelné. To je jak srovnávat Ordinaci a Doktora House. *:D*
0 0
reagovat

speedy.mail

Samozřejmě, že jsem je viděl. Nemám ve zvyku komentovat něco o čem vím prd. A rozhodně nejsem sám kdo to tak vnímá. Ale chápu, že jsem rýpnul do vosího hnízda a to se přece nedělá, že áno :).
319168
Samozřejmě, že jsem je viděl. Nemám ve zvyku komentovat něco o čem vím prd. A rozhodně nejsem sám kdo to tak vnímá. Ale chápu, že jsem rýpnul do vosího hnízda a to se přece nedělá, že áno *:)*.
speedy.mail
0 0
reagovat

Xardas

Viděl jsi ty filmy vůbec? To je nebe a dudy. Na ty Megatonovy filmy se kvůli střihu nedá dívat, hned z toho bolí hlava.
319099
Viděl jsi ty filmy vůbec? To je nebe a dudy. Na ty Megatonovy filmy se kvůli střihu nedá dívat, hned z toho bolí hlava.
Xardas
0 0
reagovat

TonyClifton

Tie dva samozrejme ano (lacne hororove rychlokvasky v USA zarabaju a je jedno kto ich toci), ale dalsie dva boli zase ukazkove prepadaky a tolko filmov zase nenatocil. Cize je to na hrane, ale fuser je to tak ci tak, o tom bez diskusie. :)
318968
Tie dva samozrejme ano (lacne hororove rychlokvasky v USA zarabaju a je jedno kto ich toci), ale dalsie dva boli zase ukazkove prepadaky a tolko filmov zase nenatocil. Cize je to na hrane, ale fuser je to tak ci tak, o tom bez diskusie. *:)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Ten Nispel, co natočil Pátek 13. a Texaský Masakr motorovou pilou, ktere vydělaly strašněmoc násoběk svého rozpočtu?
Ten tam právě že zapadá naprosto učebnicově.
318951
Ten Nispel, co natočil Pátek 13. a Texaský Masakr motorovou pilou, ktere vydělaly strašněmoc násoběk svého rozpočtu? Ten tam právě že zapadá naprosto učebnicově.
0 0
reagovat
Tiez som si si uvod precital, ale pride mi ze potom do rebricka nezapada napriklad ani taky Nispel, uz ma na konte 2 prepadaky (Pathfinder a Conan) a za vylozene uspesneho sa povazovat neda.

Inak Bay je minimalne co sa tyka akcie bezkonkurencny, s rezisermi, ktori tocia napriklad Marvelovky by som ho neporovnaval, kedze on je na tu akciu priamo specializovany. Ze az tak nezvlada postavy je ina vec. Na druhu stranu Pain & Gain bol vydareny film a lepsi ako vacsina TF. ;)
318949
Tiez som si si uvod precital, ale pride mi ze potom do rebricka nezapada napriklad ani taky Nispel, uz ma na konte 2 prepadaky (Pathfinder a Conan) a za vylozene uspesneho sa povazovat neda. Inak Bay je minimalne co sa tyka akcie bezkonkurencny, s rezisermi, ktori tocia napriklad Marvelovky by som ho neporovnaval, kedze on je na tu akciu priamo specializovany. Ze az tak nezvlada postavy je ina vec. Na druhu stranu Pain & Gain bol vydareny film a lepsi ako vacsina TF. *;)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Lawrence! LIMAN!!! Popojedem... :D
318946
Lawrence! LIMAN!!! Popojedem... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Lawrence? LIMAN?(!!!)
Popojedem... :D
318944
Lawrence? LIMAN?(!!!) Popojedem... *:D*
pepo
0 0
reagovat
Emmerich natočil i třeba Anonyma a jak ten tak 2012 a White House Down jsou tak zábavný filmy, že bych tam od pánů zmíněných v článku nevyhrabal ani jeden takový. Hlavně i když to někomu nesedne, tak to má daleko k fušérství a sračkařství, on je prostě svůj a často jde proti času s mrakama svých trademarků, což ani ti pánové z článku neví co je za slovo. Tím do článku rozhodně nepatří.
A Baye beru jako špatný vtip po vynikajícím Pain & Gain, to je tak boží film a i kdyby tak někomu nepřipadal, rozhodně se mu nedá upřít špičková režie. Hlavně Transky zas tak dlouho od premiéry nemají a je to špičkový popcornový blockbuster, o čemž snad nikdo nepochybuje. Nikdo snad nepochybuje ani o Bayových schopnostech, že se ale kurví se studiem a radši tam metá mindless miliardový transky je věc druhá no. Pořád si ale myslím, že ve spoustě akčních scén i z T4 školí akci z celých slavných Avengerů. Že ten film pak moc nedává smysl je věc jiná.
318948
Emmerich natočil i třeba Anonyma a jak ten tak 2012 a White House Down jsou tak zábavný filmy, že bych tam od pánů zmíněných v článku nevyhrabal ani jeden takový. Hlavně i když to někomu nesedne, tak to má daleko k fušérství a sračkařství, on je prostě svůj a často jde proti času s mrakama svých trademarků, což ani ti pánové z článku neví co je za slovo. Tím do článku rozhodně nepatří. A Baye beru jako špatný vtip po vynikajícím Pain & Gain, to je tak boží film a i kdyby tak někomu nepřipadal, rozhodně se mu nedá upřít špičková režie. Hlavně Transky zas tak dlouho od premiéry nemají a je to špičkový popcornový blockbuster, o čemž snad nikdo nepochybuje. Nikdo snad nepochybuje ani o Bayových schopnostech, že se ale kurví se studiem a radši tam metá mindless miliardový transky je věc druhá no. Pořád si ale myslím, že ve spoustě akčních scén i z T4 školí akci z celých slavných Avengerů. Že ten film pak moc nedává smysl je věc jiná.
0 0
reagovat
mozna bych se pomalu zaradil sourozence Wachowske :|
318939
mozna bych se pomalu zaradil sourozence Wachowske :|
0 0
reagovat

markspuks

Tvoj názor ti nikto neberie. Keby bolo po mojom tak do článku kľudne zaradím ešte aj Blomkampa, Limana, Lawrenca a Mangolda. Ale radšej to nahlas nehovorím :D:D:D

Mr. Hlad

Keď som si prečítal tie mená napadlo ma či nechcete urobiť ešte aj nejaký bonusový špeciál lebo tých strašideľných ľudí je v Hollywoode ešte kopa:)
318938
Tvoj názor ti nikto neberie. Keby bolo po mojom tak do článku kľudne zaradím ešte aj Blomkampa, Limana, Lawrenca a Mangolda. Ale radšej to nahlas nehovorím *:D**:D**:D* Mr. Hlad Keď som si prečítal tie mená napadlo ma či nechcete urobiť ešte aj nejaký bonusový špeciál lebo tých strašideľných ľudí je v Hollywoode ešte kopa:)
markspuks
0 0
reagovat

makrspuks

OK, beru. Ale asi se shodneme, že kdyby v tomhle seznamu měl být někdo jedenáctý nebo dvanáctý tak by místo Baye a Emmericha byli vhodnější třeba Robert Luketic nebo James McTeigue, kteří do škatulky "co tady sakra ten člověk pořád dělá" sedí mnohem víc.

U Baye a Emmericha je to hodně o vkusu samozřejmě. Ale o vkusu tenhle článek není ;)
318937
OK, beru. Ale asi se shodneme, že kdyby v tomhle seznamu měl být někdo jedenáctý nebo dvanáctý tak by místo Baye a Emmericha byli vhodnější třeba Robert Luketic nebo James McTeigue, kteří do škatulky "co tady sakra ten člověk pořád dělá" sedí mnohem víc. U Baye a Emmericha je to hodně o vkusu samozřejmě. Ale o vkusu tenhle článek není *;)*
makrspuks
0 0
reagovat

TonyClifton & Hlad & rest

Ale ste sa do mňa pustili.. :D
Prečítal som si aj ten úvod a trvám na tom, že to na oboch zmienených pánov aspoň čiastočne sedí. Pre mňa osobne sú nezaujímaví a kľudne sa môžu dať na to včelárstvo. Bayov posledný dobrý film bol prvý Transformers. Sequely boli komerčne úspešné, ale kvalitou otrasné. Už nech tú značku konečne nechajú niekomu inému.

A posledný Emmerichov film, ktorý som si užil, bol zas ID4. Zrúdnosti typu 10 000 BC a 2012 ma od akejkoľvej jeho tvorby nadobro odradili.

Netvrdím, že zmienení páni nerobia remeselne kvalitný akčný výplach, ale to už aj tie marvelovky sú inteligentnejšie a duchaplnejšie ako hento. Nechcem vyvolávať flame, je to len môj názor. 8)

318936
Ale ste sa do mňa pustili.. *:D* Prečítal som si aj ten úvod a trvám na tom, že to na oboch zmienených pánov aspoň čiastočne sedí. Pre mňa osobne sú nezaujímaví a kľudne sa môžu dať na to včelárstvo. Bayov posledný dobrý film bol prvý Transformers. Sequely boli komerčne úspešné, ale kvalitou otrasné. Už nech tú značku konečne nechajú niekomu inému. A posledný Emmerichov film, ktorý som si užil, bol zas ID4. Zrúdnosti typu 10 000 BC a 2012 ma od akejkoľvej jeho tvorby nadobro odradili. Netvrdím, že zmienení páni nerobia remeselne kvalitný akčný výplach, ale to už aj tie marvelovky sú inteligentnejšie a duchaplnejšie ako hento. Nechcem vyvolávať flame, je to len môj názor. *8)*
TonyClifton & Hlad & rest
0 0
reagovat
Bay je packal i když má spoustu peněz používá pořád jen ty trapný výbuchy typu ohňostroj. Poprvé to bylo fajn ale to samé dělat v dalších a dalších filmech už je moc. Takže už jen za to šup s ním na seznam.
318934
Bay je packal i když má spoustu peněz používá pořád jen ty trapný výbuchy typu ohňostroj. Poprvé to bylo fajn ale to samé dělat v dalších a dalších filmech už je moc. Takže už jen za to šup s ním na seznam.
0 0
reagovat

markspuks

Prosím přečti si to aspoň, než bude metat moudra, připadně podruhý nebo potřetí, dokud to nepochopíš...
318933
Prosím přečti si to aspoň, než bude metat moudra, připadně podruhý nebo potřetí, dokud to nepochopíš...
markspuks
0 0
reagovat

RainMakeR

markspuks má rád marvelovky, takže by to aj sedelo :D:D:D
318932
markspuks má rád marvelovky, takže by to aj sedelo *:D**:D**:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

markspuks

Co noveho v ordinaci a ulici? Ty asi nemas rad akcni filmy plny vybuchu, efektu ,skvelych hlasek , paradnich soundtracku.hmmm?
318931
Co noveho v ordinaci a ulici? Ty asi nemas rad akcni filmy plny vybuchu, efektu ,skvelych hlasek , paradnich soundtracku.hmmm?
markspuks
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se