Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TEASER: 2. série True Detective

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Natěšenost jak sviň.
318351
Natěšenost jak sviň.
0 0
reagovat
Navnadilo skvěle, ať už je to tady.
Asi si budu muset udělat čas na druhý shlédnutí první série.
318337
Navnadilo skvěle, ať už je to tady. Asi si budu muset udělat čas na druhý shlédnutí první série.
0 0
reagovat

eden lake

s tímhle filmem jsem tak tejden chodil nasranej a okamzitě se dožadoval druhýho dílu kde by naběhlo komando a všechny spratky včetně jejich šáhlejch rodičů bez milosti zmasakrovalo8)
318330
s tímhle filmem jsem tak tejden chodil nasranej a okamzitě se dožadoval druhýho dílu kde by naběhlo komando a všechny spratky včetně jejich šáhlejch rodičů bez milosti zmasakrovalo*8)*
eden lake
0 0
reagovat
Ukázka výborná, nejvíc mě samozřejmě potěšila Rachel, které to tam nebezpečně sekne. Jinak Vaughn začínal ve vážných filmech a do jeho první komedie ho producent nejdřív vůbec nechtěl obsadit. Až režisér si ho vydupal. :) anyway, už se fest těším. Ten poslední záběr na hl. trio je velice slibný :+ ;)
318323
Ukázka výborná, nejvíc mě samozřejmě potěšila Rachel, které to tam nebezpečně sekne. Jinak Vaughn začínal ve vážných filmech a do jeho první komedie ho producent nejdřív vůbec nechtěl obsadit. Až režisér si ho vydupal. *:)* anyway, už se fest těším. Ten poslední záběr na hl. trio je velice slibný *:+* *;)*
0 0
reagovat
No...téměř mě to nezaujalo :( Uvidíme
318310
No...téměř mě to nezaujalo :( Uvidíme
0 0
reagovat
U mě Kitsch taky v pohodě:+ A vůbec mi nevadí ani nikde jinde.
318307
U mě Kitsch taky v pohodě*:+* A vůbec mi nevadí ani nikde jinde.
0 0
reagovat
Kitsch tam zatím ze všech sedí bezkonkurenčně nejvíc. Vaughn mě má o čem přesvědčovat a Farrell vypadl z Miami Vice. Neříkám, že tam nesedí, jen je to takový moc "easy".
318304
Kitsch tam zatím ze všech sedí bezkonkurenčně nejvíc. Vaughn mě má o čem přesvědčovat a Farrell vypadl z Miami Vice. Neříkám, že tam nesedí, jen je to takový moc "easy".
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak už je prej šecko domluvený a jenom zbytečně řvu... jako dycky :)

A Kitsch je super :))
318302
Tak už je prej šecko domluvený a jenom zbytečně řvu... jako dycky *:)* A Kitsch je super *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Per to tam, co nejdřív skalpel (dokud je to aktuální a mluví se o tom) a TVZ začnou stejně s brzkým začátkem Game of Thrones hojné časy... 8)

318301
Per to tam, co nejdřív skalpel (dokud je to aktuální a mluví se o tom) a TVZ začnou stejně s brzkým začátkem Game of Thrones hojné časy... *8)*
Davies182
0 0
reagovat

TonyClifton

pobavilo
318300
pobavilo
TonyClifton
0 0
reagovat
Jinak Kitsche sem si ani pořádně nevšiml a za to taky plus :+:D
318299
Jinak Kitsche sem si ani pořádně nevšiml a za to taky plus *:+**:D*
0 0
reagovat
Naprosto výbornej casting, na kterej se moc moc těším.

Rachel McAdams mě velmi potěšila. Sice hraje spíš v romanťárnách, ale evidentně jí to půjde i s pistolí v ruce a herečka je to jak se patří výborná.

Colina Farrela sleduju už od dob Minority Report, kde jasně přehrál Cruise, potvrdil herecký talent v Telefonní Budce a v podstatě ve všech filmech kde hrál se umí skvěle vcítit do role, ať už tragikomicky jako v DareDevilovi nebo kdekoli jinde, prostě přesně vystihne vyznění filmu. A zde to dává opět jasně najevo, o něj se prostě vůbec nebojím.

Vince Vaughn je rolema úplně jinde, zde ale ukazuje, že vážná poloha mu nebude dělat nejmenší problém a jsem a něj zvědav. Zatím to ale vypadá, že si to s přehledem dá a ukáže světu, že je opravdu skvělý herec a ne jen breptající šasek :-)

Taylor Kitsch je podlě mě také dobrej, i když měl občas spíše smůlu, že se od některých jeho filmů až moc očekávalo a spíše propadli, jeho chyba to ale rozhodně nebyla. Jsem moc rád, že tu dostal šanci a myslím si, že ji jak se patří využije. Dost bylo sci-fi nesmyslů, Na život a na smrt ukázalo, že mu to jde a tady to jistě potvrdí.

Takže za mě se těším o to více!!
318297
Naprosto výbornej casting, na kterej se moc moc těším. Rachel McAdams mě velmi potěšila. Sice hraje spíš v romanťárnách, ale evidentně jí to půjde i s pistolí v ruce a herečka je to jak se patří výborná. Colina Farrela sleduju už od dob Minority Report, kde jasně přehrál Cruise, potvrdil herecký talent v Telefonní Budce a v podstatě ve všech filmech kde hrál se umí skvěle vcítit do role, ať už tragikomicky jako v DareDevilovi nebo kdekoli jinde, prostě přesně vystihne vyznění filmu. A zde to dává opět jasně najevo, o něj se prostě vůbec nebojím. Vince Vaughn je rolema úplně jinde, zde ale ukazuje, že vážná poloha mu nebude dělat nejmenší problém a jsem a něj zvědav. Zatím to ale vypadá, že si to s přehledem dá a ukáže světu, že je opravdu skvělý herec a ne jen breptající šasek :-) Taylor Kitsch je podlě mě také dobrej, i když měl občas spíše smůlu, že se od některých jeho filmů až moc očekávalo a spíše propadli, jeho chyba to ale rozhodně nebyla. Jsem moc rád, že tu dostal šanci a myslím si, že ji jak se patří využije. Dost bylo sci-fi nesmyslů, Na život a na smrt ukázalo, že mu to jde a tady to jistě potvrdí. Takže za mě se těším o to více!!
0 0
reagovat
:o Článek, co moh mít mega diskuzi na TZ... Škoda, no.

To mám za to nepůjčení Daredevila :D
318296
*:o* Článek, co moh mít mega diskuzi na TZ... Škoda, no. To mám za to nepůjčení Daredevila *:D*
0 0
reagovat
Mě Kitch taky překvapil jak dobře tam vypadá podle těch pár záběrů. Hodí se mi tam, což se nedá říct o tom Vincentovi nebo jak se jmenuje, toho mám spojenyho s uplně jinyma filmama.
318295
Mě Kitch taky překvapil jak dobře tam vypadá podle těch pár záběrů. Hodí se mi tam, což se nedá říct o tom Vincentovi nebo jak se jmenuje, toho mám spojenyho s uplně jinyma filmama.
0 0
reagovat
prva seria sla dost mimo mna, ale toto zatial vyzera nadejne, hlavne ten casting je luxusny
318294
prva seria sla dost mimo mna, ale toto zatial vyzera nadejne, hlavne ten casting je luxusny
0 0
reagovat

Tony

Surely, you can't be serious. Kitsch je úplně v pohodě a myslim, že v týhle roli ještě leckoho překvapí.

Ale proč kradete TVzone čtenáře, to moc nechápu. 8)
318293
Surely, you can't be serious. Kitsch je úplně v pohodě a myslim, že v týhle roli ještě leckoho překvapí. Ale proč kradete TVzone čtenáře, to moc nechápu. *8)*
Tony
0 0
reagovat
naopak Kitch me prijemne prekvapil, uvidime, teda uslysime az otevre hubu 8)
318290
naopak Kitch me prijemne prekvapil, uvidime, teda uslysime az otevre hubu *8)*
0 0
reagovat
Kitsch je tam úplně v pohodě.
318289
Kitsch je tam úplně v pohodě.
0 0
reagovat
Jak si to Vince Vaughn neskutečně dává :+ , tak Kitsch je tam tragikomický :-, jak z nějaké parodie. Kdo by to byl řekl papírově.
318291
Jak si to Vince Vaughn neskutečně dává *:+* , tak Kitsch je tam tragikomický *:-*, jak z nějaké parodie. Kdo by to byl řekl papírově.
0 0
reagovat
Původně sem si chtěl komentář schovat pro TVzone, ale koukám že má pohotovost Karel a urval to pro MZ. Takže tady.

Už když oznámili to obsazení, tak sem se tetelil blahem. A ty dobré pocity tohle teaserové pošušňáníčko jenom potvrdilo.

Colin Farell - Delší dobu se mu v Hollywoodu přezdívá box office poison. Tolik propadáků jako tenhle bonviván nemá snad žádnej jinej herec (z hereček na tom byla podobně Nicole Kidman). Ale ten člověk to v sobě má. Kdo by ho nemiloval na zvonici v Bruggách, tady si to očividně taky chce urvat pro sebe. Pečlivě šlechtěnej čistokrevnej knírek naznačuje (překvapivě) komplikovanou persónu, se kterou si jistě pořádně užijeme zase dosyta kombinaci prášky - chlast - drogy - temná minulost. Sedí mi tam jako prdel na hrnec.

Vincek Vóhnů - Komediální hvězda minulosti babrající se podobně jako Colin v jednom propadáku vedle druhýho je imho další trefa do černýho. Já sem si vždycky myslel, že ten člověk by měl dostat příležitost v něčem vážnějším, a tady mi dva pohledy do jeho ksichtu ukazujou, že to dal. Hodně se na něj těším.

Rachel McAdams - Tajná favoritka všech drsňáků, co si v soukromí rádi pobrečí u About Time, Vow, Notebooku a mnoha dalších. S pistolí jí to sluší a tuším, že nám tu zlomí srdce ne zaláskovanou story, ale svým škaredým skonáním.

Kelly Reilly - Další moje favoritka, kterou sem kdysi objevil při cestě do španělska na Erasmus. Od tý doby zvládla zfackovat Sherlocka, čelit frackům v Eden Lake a v neposlední řadě to byla nejvíc šukézní žena v Pýše a Předsudku. Skvělý, že tam je.

Kolem a kolem fantastickej casting, atmosferická vnadící upoutávka, která neprozrazuje ale vůbec nic (tak jak to mám rád) a jasný znak toho, že událostí týhle seriálový sezóny nebude za pár dní startující další série Hry o trůny, ale True fucking Detective, série dvě.

Tleskám a neskutečně se těším...
318292
Původně sem si chtěl komentář schovat pro TVzone, ale koukám že má pohotovost Karel a urval to pro MZ. Takže tady. Už když oznámili to obsazení, tak sem se tetelil blahem. A ty dobré pocity tohle teaserové pošušňáníčko jenom potvrdilo. [b]Colin Farell[/b] - Delší dobu se mu v Hollywoodu přezdívá box office poison. Tolik propadáků jako tenhle bonviván nemá snad žádnej jinej herec (z hereček na tom byla podobně Nicole Kidman). Ale ten člověk to v sobě má. Kdo by ho nemiloval na zvonici v Bruggách, tady si to očividně taky chce urvat pro sebe. Pečlivě šlechtěnej čistokrevnej knírek naznačuje (překvapivě) komplikovanou persónu, se kterou si jistě pořádně užijeme zase dosyta kombinaci prášky - chlast - drogy - temná minulost. Sedí mi tam jako prdel na hrnec. [b]Vincek Vóhnů[/b] - Komediální hvězda minulosti babrající se podobně jako Colin v jednom propadáku vedle druhýho je imho další trefa do černýho. Já sem si vždycky myslel, že ten člověk by měl dostat příležitost v něčem vážnějším, a tady mi dva pohledy do jeho ksichtu ukazujou, že to dal. Hodně se na něj těším. [b]Rachel McAdams[/b] - Tajná favoritka všech drsňáků, co si v soukromí rádi pobrečí u About Time, Vow, Notebooku a mnoha dalších. S pistolí jí to sluší a tuším, že nám tu zlomí srdce ne zaláskovanou story, ale svým škaredým skonáním. [b]Kelly Reilly[/b] - Další moje favoritka, kterou sem kdysi objevil při cestě do španělska na Erasmus. Od tý doby zvládla zfackovat Sherlocka, čelit frackům v Eden Lake a v neposlední řadě to byla nejvíc šukézní žena v Pýše a Předsudku. Skvělý, že tam je. Kolem a kolem fantastickej casting, atmosferická vnadící upoutávka, která neprozrazuje ale vůbec nic (tak jak to mám rád) a jasný znak toho, že událostí týhle seriálový sezóny nebude za pár dní startující další série Hry o trůny, ale True fucking Detective, série dvě. Tleskám a neskutečně se těším...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se