Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Biblický Wolverine


ikona
Mr. Hlad
hugh jackman
Hugh Jackman hodlá odložit drápy a zahrát si jednoho z apoštolů 

Hugh Jackman je především Wolverine, slavného mutanta hraje od roku 2000, kdy se objevil v prvních X-Menech, a nebýt jeho, nejspíš bychom o něm nikdy neslyšeli. Naštěstí ale nepatří mezi herce jedné role a pár pecek, v nichž se obešel bez drápů a uzdravovacího faktoru, má na svém kontě taky. Nedávno prohlásil, že příští sólovka Wolverina, která by měla dorazit do kin za dva roky, bude jeho loučení s rolí. O zábavu ale asi bude mít postaráno, protože teď se upsal biblickému dramatu Apostle Paul.

 

V něm by si měl zahrát apoštola Pavla, který napsal polovinu Nového zákona a byl to celkem velký fanda Ježíše Krista. Biblické velkofilmy jsou teď v módě a Noe nebo EXODUS: Bohové a králové byly celkem vydařené kousky, navíc takové, které si Bibli braly spíš jako inspiraci pro velký filmový příběh než jako nějakou dogmatickou látku, kolem které se musím opatrně našlapovat, aby to třeba někoho neurazilo. Uvidíme, jakým směrem se vydá Apostle Paul, jméno režiséra zatím nezná nejspíš ani Jackman, ale produkci mají na starost Matt Damon a Ben Affleck a u nich se dá očekávat, že jim v první řadě půjde o kvalitu. A tak to má být.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace