Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Edgar Wright šlápne na plyn


ikona
Mr. Hlad
edgar wright
Co chystá autor Jednotky příliš rychlého nasazení a Soumraku mrtvých?  

Edgar Wright má velkou fanouškovskou základnu, ale pořád je to spíš kultovní režisér než totální hvězda. Měl to změnit Ant-Man, bohužel tenhle sakra šikovný Angličan si úplně nesedl se stylem Marvelů a nakonec od filmu odešel. Bez křiku, vzájemného obviňování a trapného napadání. Jestli udělal dobře, zjistíme už letos v létě, kdy bude mít comicsovka o hrdinovi, co umí měnit svou velikost a komunikovat s hmyzem, premiéru. Wright se ale nefláká a pracuje na projektu, který by pro jeho fandy možná mohl být ještě zajímavější.

 

Řeč je o Baby Driver. Mělo by jít o akční podívanou ve stylu Wrightových klasických pecek, takže se snad dočkáme kombinace parádně napsaných dialogů, skvěle natočené akce a fanouškovského pomrkávání na znalce žánrů. Děj se má točit okolo mladého řidiče, který si přivydělává tím, že gangstery dostává po přepadení z místa činu dřív, než jim policie nasadí klepeta. Když se ale jedna akce nepovede, je najednou v ohrožení nejen jeho kariéra, ale i milostný život, svoboda a nakonec i krk. Zní to trochu jako variace na Kurýra, v hlavní roli se však neobjeví Jason Statham nebo jiný drsoň, ale Ansel Elgort z hitů Hvězdy nám nepřály a Divergence, jenž patří k nejschopnějším mladým tvářím Hollywoodu. Oznámení o účasti Simona Pegga a Nicka Frosta očekáváme v nejbližších dnech.

--- 

Vytáhni v hospodě: Wright údajně točil jeden záběr ve druhém Star Treku. Prý šlo o scénu s Klingony.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace