Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Neeson šéfovat ponorce?


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Objeví se Liam Neeson v ambiciózním thrilleru, který chystal už tvůrce Posledního skauta? 

Liam Neeson nedávno naznačil, že by si rád od akčních rolí malinko odpočinul. Určitě na to má právo, v poslední době se v tomhle žánru objevuje pravidelně a člověk by se nemohl divit, kdyby dostal chuť zase na něco malinko ambicióznějšího. Ale byla by to škoda, protože i když dělá 96 hodin evidentně pro prachy a nejspíš tuší, že dvojka a trojka za moc nestojí, filmy jako Noční běžec mu to u fandů vždycky vyžehlí. Letos bychom ho měli vidět v malé roli ve druhém Méďovi a příští rok ho čeká výprava do Japonska sedmnáctého století ve Scorseseho Silence a fantasy drama A Monster Calls.

 

Hollywood mu ale nejspíš drsňáky hodlá přehazovat dál a teď ho láká do thrilleru Narco Sub. Jde o projekt, který dlouho chystal Tony Scott a pak se kolem něj motali i Doug Liman nebo Antoine Fuqua. Hlavním hrdinou by měl být bývalý kapitán ponorky, kterého ekvádorský drogový kartel přinutí, aby proplul se zásilkou kokainu do Ameriky a vyhnul se při tom hlídkám pobřežní stráže. I když se nedávno Jude Law v Black Sea pokusil oživit ponorkový žánr, žádná velká pecka se v tomhle směru v poslední době neobjevila a tohle by nemuselo být vůbec špatné. Režii by měl dostat na starost Brian Kirk, který je podepsaný i pod Hrou o trůny.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za jedničku 96 hodin dostal Neeson pět milionů. Za dvojku patnáct a trojka mu vynesla hezkou dvacítku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace