Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #289 o devadesátkách a randění


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kolik lidí zabil John Wick? Jak super byly devadesátky? A kolik je teď Želv ninja? 

První jarní výplach.

Předpremiéra týdne

Smrt Paula Walker zasáhla spoustu filmových fanoušků, nejvíc ale dopadla na jeho rodinu a přátele. Mezi obojí se přitom bez pochyby počítá Vin Diesel, který na Paula vzpomínal na předpremiéře Rychle a zběsile 7.

Infografika týdne

Kolik lidí vlastně zabil John Wick? Tuhle otázku jste si určitě položili, velmi podrobnou odpověď tu ale máme až nyní.

Žebříček týdne

Vybrat nejlepší akční filmy devadesátých let není legrace. Na BuzzFeedu se o to ale pokusili a nedopadlo to vůbec špatně.

Smrt týdne

Želvy ninja byly odjakživa čtyři. O to víc šokující ale byl nedávný želvácký comics...

Randění týdne

Jak se randí po dvacítce a jak po třicítce? Názorně vám to předvede tohle video, které se do reality trefuje docela často.

Upgrade týdne

Až se Justice League za pár let objeví v reálných (filmových) ulicích, bude docela fuška dosáhnout toho, aby okostýmovaní hrdinové vypadali uvěřitelně. Touhle mile alternativní cestou totiž Zack Snyder určitě nepůjde.

Malý sokol týdne

Modelů Malého sokola už jsme tu měli nespočet, jeden z posledních dokonce létal. Tenhle se ze země nikdy nezvedne, ale taky je ohromující, protože.... je celý z papíru!

Porovnávačka týdne

Mít provázaný první a poslední záběr filmu není nic neobvyklého. Někdo si ale dal tu práci a ukázal, které filmy si s tím pohrály nejvíc.

Devadesátky týdne

Jo, před nové milénium si dnes zacouváme ještě jednou. Tentokrát s tím nejlepším, co nás v devadesátkách potkalo, ve stylovém sestřihu.

Duel týdne

Minulý týden jsme se ptali na nejlepší filmovou biografii a Rivalové nakonec porazili Amadea. Padla ale i spousta dalších inspirativních voleb, tak se jimi kdyžtak proberte.

Dnešní duel bude jednoduchý. Už ve čtvrtek k nám dorazí režijní debut Russella Crowe Cesta naděje, takže je na čase si trochu zavzpomínat: Který film s Russellem Crowe je váš nejoblíbenější? Svého favorita dejte do perexu a nezapomeňte uvést důvody, tohle totiž musí být pro každého tuhý boj.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace