Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje největšího frajera Hollywoodu?


ikona
Mr. Hlad
channing tatumjeremy rennerryan goslingsteve mcqueen
Steve McQueen se dočká vlastního filmového životopisu. Kdo by si mohl zahrát filmovou legendu?  

Steve McQueen má v Hollywoodu přezdívku „King of Cool“. Tahle herecká legenda nás bohužel opustila v pouhých padesáti letech. Letos by mu bylo pětaosmdesát a když se člověk podívá na to, co za těch pětatřicet let navíc zvládl třeba Clint Eastwood, člověka zkrátka zamrzí, že jsme si McQueena nemohli užít víc. Každopádně filmy jako Velký útěk, Sedm statečných, Motýlek, Útěk, Skleněné peklo nebo Bullitův případ nestárnou. Navíc si kaskadérské scény dělal sám a v soukromí závodil v autech a na motorkách. Byl to zkrátka borec.

 

A borci si biografii zaslouží. McQueen je hollywoodská ikona a filmové fandy bude jeho životopis asi zajímat víc než životní příběh nějakého sochaře nebo vynálezce tahací harmoniky. Projekt je v přípravě už deset let a měl by se věnovat jak McQueenově dětství a dospívání, tak i jeho kariéře a vychází z knihy, jejíž součástí jsou i zápisky z deníku jeho manželky.

Na oficiální oznámení herců a režisérů je asi ještě brzy, ale za kameru by se prý rád postavil James Gray, autor nedávného Imigranta a parádního retra Noc patří nám. A kdo by si McQueena chtěl zahrát? Na roli si brousí zuby Channing Tatum, Ryan Gosling nebo Jeremy Renner. Ti druzí dva by se nám asi líbili víc, ale stejně je víceméně jasné, že ať už se před kameru postaví kdokoliv, ze všech stran stejně uslyší, že „to není McQueen“. Snad tohle stavění filmového pomníku jedné legendě dopadne dobře.

--- 

Vytáhni v hospodě: McQueen měl nabídku objevit se i ve filmech jako Butch Cassidy a Sundance Kid, Blízká setkání třetího druhu nebo Snídaně u Tiffanyho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace