Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí deváté Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
jj abramsstar wars
Disney už pomalu shání režiséra pro závěrečný díl nové ságy Hvězdných válek. A ve hře je dost známé jméno 

O Hvězdných válkách budeme psát často. A hodně. Takže si zvykejte, dnešní dvě novinky ze světa Star Wars se dost možná s blížící se premiérou stanou standardem. Ale dokud je o čem psát, tak to snad nikomu nevadí. Lepší, než dávat tolik prostoru Stmívání, ne?

Každopádně sedmička Star Wars dorazí do kin letos v zimě a osmičku plánuje Rian Johnson na rok 2017. A příští Vánoce navíc dorazí první spin-off s podtitulem Rogue One, který má na starost godzillí Gareth Edwards. No ale jak to bude s klasickou devítkou a regulérním závěrem trilogie?

 

Datum premiéry samozřejmě neznáme a na podtitul je taky ještě brzy (natož na příběh), ale vypadá to, že za kamerou by mohlo být známé jméno. Oficiálně zatím nechce nikdo nic potvrdit, ale studio je údajně nadšené z toho, co zatím vidělo ze Síla se probouzí, a tak by prý mohla J.J.  Abramsovi přistát na stole nabídka na devítku.

Zatím to asi není na pořadu dne, ale Abrams už párkrát naznačil, že Hvězdné války jsou pro něj filmová sága číslo jedna a pokud mu u Disneyho nikdo moc nekecal do práce, nebo ho nějak jinak nenaštval, dá se celkem očekávat, že by do toho šel. Navíc by měl celkem dost časou střihnout si mezi sedmičkou a devítkou nějaký vlastní projekt. My osobně bychom nic proti rozhodně neměli.

 ---

Vytáhni v hospodě: To, že je v Abramsově Star Treku i R2 D2 asi víte, co?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace