Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flákači z Jersey se vrátí


ikona
Mr. Hlad
kevin smith
Jay, Tichej Bob a Kevin Smith se vrací zpátky ke kořenům a hodlají opět vyrazit do obchoďáku 

Kariéra Kevina Smithe zažila v posledních pár letech celkem zajímavé veletoče. Nejdřív zjistil, že Bruce Willis není zdaleka tak zábavný jako John McClane, pak se rozhodl vykašlat na studiový systém a teď točí filmy víceméně takové, jaké chce a o čem chce. Horor Red State nebo hodně bizarní podívaná Mroží muž však fanoušky ságy z New Jersey spíš rozhodily než nadchly a jeho hororová komedie Yoga Hosers, ve které si zahraje jeho dcera Harley Quinn, dcera Johnnyho Deppa Melody i samotný Depp, na tom není o moc líp. Naštěstí se do New Jersey brzy vrátíme. Clerks III se objeví v kinech na začátku srpna příštího roku a teď to vypadá, že se vrátí i druhá parta z Jersey.

Smith totiž potvrdil, že píše dvojku Flákačů. První film vznikl díky úspěchu Clerks a tehdy začínající režisér na něj dostal o dost víc peněz, v kinech však prohučel téměř bez zájmu diváků. Na kazetách a DVD si ho ale fandové našli, a i když možná nejde o nejlepší smithovku, rozhodně je tenhle jeden den v životě dvou kámošů, kteří dostali kopačky a rozhodnou se přijít na jiné myšlenky při flákání po obchoďáku, sarka zábavný. V té době neznámý Jason Lee tu byl ve svém živlu, Ben Affleck si vystřihl parádní svini a Stan Lee tu měl cameo dřív, než se stal nutnou výbavou každé Marvelovky. Smith už má prý půlku scénáře hotovou a rád by začal točit začátkem příštího roku. Opatrně naznačuje, že film točí spíš pro radost a že nečeká velký úspěch, protože neví, jestli zrovna tahle jeho komedie má dost fanoušků, ale minimálně u MovieZone má své jisté. Půlka redakce si totiž právě dnes napsala Mallrats 2 do desítky nejočekávanějších filmů.

--- 

Vytáhni v hospodě: V Mallrats se objevili i Jay a Tichej Bob, studio ale nechtělo, aby si Jaye zahrál Jason Mewes a chtělo ho přeobsadit Sethem Greenem. Nakonec došlo na regulérní casting a Mewes Greena i další konkurenty porazil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace