Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér A-Teamu chce zabít prezidenta


ikona
Mr. Hlad
joe carnahan
Dokáže Joe Carnahan oživit dlouho chystaný akční nářez přirovnávaný ke Smrtonosné pasti? 

Joe Carnahan je režisér, kterého provází pověst poměrně problematického filmaře. Na druhou stranu je celkem pochopitelné, že není zrovna nadšený z toho, že mu do práce kecají producenti, když má být pod filmem podepsaný on. V sázce je konec konců jeho pověst a jeho prestiž. Kvůli přístupu k práci a tvrdohlavosti nakonec nevyšlo hned několik jeho projektů. Motal se třeba kolem nového Přání smrti, kam chtěl obsadit Franka Grilla, ale studio trvalo na účasti Bruce Willise. Tak se rozloučili. Teď ale autor parádní krimi Narkotika, A-Teamu nebo survival thrilleru Mezi vlky chystá akční Motorcade. A vzhledem k tomu, že přestřelky a bitky mu jdou skvěle, by bylo fajn, kdyby u filmu vydržel.

 

Půjde o thriller, jehož hlavním hrdinou bude agent tajné služby, jenž musí zachránit prezidenta. Jde ale o čas. Prezidentská kolona se totiž stala terčem teroristického útoku a šéf USA bojuje o život. Scénář je popisovaný jako variace na Smrtonosnou past na silnici. Konec konců, proč ne? Pokud vám je název Motorcade trochu povědomý, vězte, že o tomhle projektu se v Hollywoodu mluví už pár let. Chvilku se okolo něho motal Len Wiseman, který ho připravoval po čtvrté Smrtonosné pasti a měl si v něm zahrát Tom Cruise, potom se ke slovu dostal autor seriálu 24 hodin Jon Cassar, jenž zase chtěl obsadit Ryana Reynoldse. Tak snad se to teď konečně povede. Carnahan by si zase nějaký větší projekt zasloužil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se Carnahan stal režisérem, živil se osm let jako stěhovák

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace