Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Chappie

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

District deväť

Ale tak už dost s tím vynášením Districtu do nebes.
Napřed bych mohl dodat, že se mi to moc, moc líbilo! ALE!
Byla to taková hovadina, že příběh nedával smysl popředu ani pozadu. Jediné co na tom bylo tak úchvatné, byly ty nápady. Jinak akce byla krutě přizpůsobená scénáři (např. "nezničitelný" žoldák nakonci) a samotný scénář tak neuvěřitelně přestřelený, že i ta brutální akce proti tomu byla umírněná. Podle mě "špinavé, temné a hlavně REALISTICKÉ sci-fi" vypadá uplně jinak. Lidi tam byli za nemyslící primitivy a dobře, poselství to mělo, ale bylo to uplně stejně naivní jako pohádky dnešního Hollywoodu, akorát opačným způsobem (jestli mi tu vůbec někdo rozumí a ještě nevyměnil mozek za krevety). Poznamenám, že jsem (dobrovolně) neviděl Elysium, protože mi to už z marketingového popisu přišlo jako totální zhovadilost a podle všech známých jsem dobře udělal.
Na Chappieho jsem zvědav a doufám, že nebude trpět stejnými neduhy jako District 9.
316154
Ale tak už dost s tím vynášením Districtu do nebes. Napřed bych mohl dodat, že se mi to moc, moc líbilo! ALE! Byla to taková hovadina, že příběh nedával smysl popředu ani pozadu. Jediné co na tom bylo tak úchvatné, byly ty nápady. Jinak akce byla krutě přizpůsobená scénáři (např. "nezničitelný" žoldák nakonci) a samotný scénář tak neuvěřitelně přestřelený, že i ta brutální akce proti tomu byla umírněná. Podle mě "špinavé, temné a hlavně REALISTICKÉ sci-fi" vypadá uplně jinak. Lidi tam byli za nemyslící primitivy a dobře, poselství to mělo, ale bylo to uplně stejně naivní jako pohádky dnešního Hollywoodu, akorát opačným způsobem (jestli mi tu vůbec někdo rozumí a ještě nevyměnil mozek za krevety). Poznamenám, že jsem (dobrovolně) neviděl Elysium, protože mi to už z marketingového popisu přišlo jako totální zhovadilost a podle všech známých jsem dobře udělal. Na Chappieho jsem zvědav a doufám, že nebude trpět stejnými neduhy jako District 9.
District deväť
0 0
reagovat

Spa

Jestli vy jste kluci nečekali, co na to Spáčilka?
316145
Jestli vy jste kluci nečekali, co na to Spáčilka?
Spa
0 0
reagovat
It is claimed by two sources that Ninja sent explicit photos – in the act of having fellatio performed on himself – to at least one female member of the set.

Okay :D
316142
It is claimed by two sources that Ninja sent explicit photos – in the act of having fellatio performed on himself – to at least one female member of the set. Okay :D
0 0
reagovat
me prijde, ze Die Antwood jsou jedini, kdo z toho filmu neco vytriska... takova draha Antwood reklama.
316141
me prijde, ze Die Antwood jsou jedini, kdo z toho filmu neco vytriska... takova draha Antwood reklama.
0 0
reagovat
Jestli sprasí i toho Vetřelce, tak je mrtvá mrtvola.
316140
Jestli sprasí i toho Vetřelce, tak je mrtvá mrtvola.
0 0
reagovat
Problém filmu je že to nekopíruje číslo 5 žije ale číslo 5 žije 2 ;) Ako môže niekoho napadnúť inšpirovať sa filmom Číslo 5 žije 2? A som jediný komu prišiel Chappie ako postava otravný?
306985
Problém filmu je že to nekopíruje číslo 5 žije ale číslo 5 žije 2 *;)* Ako môže niekoho napadnúť inšpirovať sa filmom Číslo 5 žije 2? A som jediný komu prišiel Chappie ako postava otravný?
0 0
reagovat
No tak s Ninjom to musela byť fakt "zábava" natáčať link
316121
No tak s Ninjom to musela byť fakt "zábava" natáčať http://uproxx.com/filmdrunk/2015/03/ninja-from-die-antwoord-was-allegedly-a-huge-pain-in-the-ass-during-chappie/
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se