Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 odhalení z traileru Avengers: Age of Ultron


ikona
KarelR
avengers: age of ultrontéma
Kdo byl ten purpurový pán, co na konci otevíral oči? 

Pokud sledujete nové Avengers velmi pozorně a sbíráte po netu ty nejdetailnější informace, předem se omlouvám, že se vás titulní odhalení netýkají. Trailer Age of Ultron není plný zásadních překvapení, definitivně ale potvrzuje veškeré spekulace, které mohla spousta lidí minout. Pojďme si je tedy v krátkosti shrnout. Minimálně identita "pána" z konce traileru by měla vrtat hlavou všem, kdo se ještě neponořili do papírových sešitů.

NOVÝ TRAILER AVENGERS: AGE OF ULTRON

1) Avengers Tower

Nové sídlo Avengers se na chviličku mihlo už ve dvojce Kapitána Ameriky, oficiální premiéru si ale odbyde až letos. Jedná se samozřejmě o přestavěnou Stark Tower z Avengers (Tony si její plány prohlížel už na konci filmu), v níž teď každé patro patří jinému Avengerovi. Kolik z ní ve filmu uvidíme? Snad dojde alespoň na pár superhrdinských pokojíků. Minimálně ale bude dějištěm večírku, na kterém padouch Ultron odhalí své destruktivní plány.

 

2) Romance Hulka a Black Widow

Po mnoha měsících spekulací máme jasno. Bruce Banner a Natasha Romanoff si k sobě našli romantickou cestičku, což by Bannerovu comicsovou lásku Betty Ross asi nepotěšilo. V marveláckém filmovém vesmíru ale Betty příliš nefiguruje (Liv Tyler se do role z Neuvěřitelného Hulka vrátí jen hodně těžko), tihle dva se tak mohou s klidem párovat a zahrát si na novou verzi Krásky a zvířete.

 

3) Tři proti třem

Iron Man, Thor a Kapitán Amerika vs. Ultron, Scarlet Witch a Quicksilver? Joss Whedon zhmotnil další geekovský sen a v traileru můžete vidět mimo jiného Quicksilverovu uberťafku do Kapovy brady. Ze seriálových Agentů S.H.I.E.L.D.u navíc víme, že budou mutantí sourozenci překopáni na Inhumans (lidé s mimozemsky vyšlechtěnou DNA), není tedy divu, že je Ultron považuje za spojence!

 

4) Scarlet Witch a její mozkové hrátky

Avengers tentokrát čekají hodně kruté vidiny. Tony Stark spatří totální zkázu Země, Steve Rogers se vrátí do čtyřicátých let a Black Widow si zavzpomíná na své mládí, během něhož ji Rusové předělali na vraždící stroj. Zdrojem těchhle radostí přitom bude magická manipulátorka Scarlet Witch, která se pohrabe v hlavě především Hulkovi. Nebo jste si snad mysleli, že by Bruce napadl Tonyho jen tak?

 

5)  Vision

Marvel už má potitulkové scény i v trailerech! Pátrání po Nicku Furym, Thanosovi nebo Sběrateli zafungovalo, včerejšek tedy záměrně patřil dotazům, kdo je ten purpurový pán, co na konci otevírá oči. Pravděpodobně vám došlo, že se nejedná o člověka. A ta úvaha byla velmi správná, Marvel totiž právě představil Visiona, vysoce inteligentního androida, kterého stvoří sám Ultron. To z Visiona technicky dělá Tonyho vnuka. A jelikož si ho zahrál Paul Bettany (hlas počítačového Jarvise), určitě nás čeká spousta napjaté interakce. I vzhledem k tomu, že Visionovým prvním úkolem zpravidla bývá likvidace Avengers...

 

Zahlédli jste v novém traileru něco, co vás překvapilo? Podělte se o své postřehy v diskuzi, případně dejte vědět, jak na vás zatím působí Vision a těch pár kreativních rozhodnutí, která se odlišují od dění v comicsech.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace