Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Asterix: Sídliště bohů: Recenze

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
Big 6, Peabody and Sherman, Tucnaci, Mimoni, Frozen... ti se muzou jit bodnout!

Nejvetsi vyhoda tohohle animaku jsou postavy ktery me (narozdil od vsech tech filmu nahore) zajimaj.
a ta ESTETIKA!!! (mrk, mrk, markspuks)
327127
Big 6, Peabody and Sherman, Tucnaci, Mimoni, Frozen... ti se muzou jit bodnout! Nejvetsi vyhoda tohohle animaku jsou postavy ktery me (narozdil od vsech tech filmu nahore) zajimaj. a ta ESTETIKA!!! (mrk, mrk, markspuks)
0 0
reagovat
Právě došlo k fatálnímu narušení časoprostorové kontinuity, xxendxx hajpuje francouzskej CGI animák.

Jdu shánět.
327124
Právě došlo k fatálnímu narušení časoprostorové kontinuity, xxendxx hajpuje francouzskej CGI animák. Jdu shánět.
0 0
reagovat
od animaku "Prekvapeni pro cesara", na kterym sem vyrustal se mi zadnej jinej Asterix tolik nelibil, ostatni animaky (12 ukolu!) byly taky dobry, ale ty hrany verze k zbliti nesnasim. Zasadit Asterixe do 3d animaku bylo to nejlepsi, co se mu mohlo stat.

8/10 a absolutni nadseni / prekvapeni

doufam, ze bude dalsi dil
327123
od animaku "Prekvapeni pro cesara", na kterym sem vyrustal se mi zadnej jinej Asterix tolik nelibil, ostatni animaky (12 ukolu!) byly taky dobry, ale ty hrany verze k zbliti nesnasim. Zasadit Asterixe do 3d animaku bylo to nejlepsi, co se mu mohlo stat. 8/10 a absolutni nadseni / prekvapeni doufam, ze bude dalsi dil
0 0
reagovat
Najlepší filmový Astérix všetkých čias. Dokonalá zábava.
316621
Najlepší filmový Astérix všetkých čias. Dokonalá zábava.
0 0
reagovat
Fakt je ten, že rodičia majú vyššiu toleranciu voči detskému "vyrušovaniu". Nie je to tým, že by boli otrlejší alebo ľahostajnejší, ale už jednoducho zistili, že dieťa nie je robot, ktorého posadíš a bude 90 minút nehybne a bez jedného slova čumieť na plátno.

Takže istá úroveň ruchu je na detských predstaveniach normálna. Samozrejme, Fixer popisoval totálnu apokalypsu, pri ktorej by tie deti povraždila aj moja 5-ročná dcéra (ktorá pri Ľadovom kráľovstve zakričala na celé kino "Ticho, nepočujem!" v okamihu, keď sa celé publikum smialo na nejakom Olafovom gagu).

Prirodzene, deti za nič nemôžu, je to čisto záležitosť rodičov, takže ich treba normálne osloviť, aby deti skrotili. Slušne. Neslušné postupy používame až na teenagerov pri hororoch. Neviem prečo, ale úplne najhoršie publikum sú puberťáci na hororoch.
316005
Fakt je ten, že rodičia majú vyššiu toleranciu voči detskému "vyrušovaniu". Nie je to tým, že by boli otrlejší alebo ľahostajnejší, ale už jednoducho zistili, že dieťa nie je robot, ktorého posadíš a bude 90 minút nehybne a bez jedného slova čumieť na plátno. Takže istá úroveň ruchu je na detských predstaveniach normálna. Samozrejme, Fixer popisoval totálnu apokalypsu, pri ktorej by tie deti povraždila aj moja 5-ročná dcéra (ktorá pri Ľadovom kráľovstve zakričala na celé kino "Ticho, nepočujem!" v okamihu, keď sa celé publikum smialo na nejakom Olafovom gagu). Prirodzene, deti za nič nemôžu, je to čisto záležitosť rodičov, takže ich treba normálne osloviť, aby deti skrotili. Slušne. Neslušné postupy používame až na teenagerov pri hororoch. Neviem prečo, ale úplne najhoršie publikum sú puberťáci na hororoch.
0 0
reagovat

Fixer

JJ, taky už se těším, až budu rodičem :+
316003
JJ, taky už se těším, až budu rodičem *:+*
Fixer
0 0
reagovat

Fixer

Teba to prekvapuje? Takéto správanie som zažil aj na The Dark Knight Rises..

Na animáky je najlepšie ísť až na posledné projekcie, kde si v podstate sám.
315997
Teba to prekvapuje? Takéto správanie som zažil aj na The Dark Knight Rises.. Na animáky je najlepšie ísť až na posledné projekcie, kde si v podstate sám.
Fixer
0 0
reagovat
Velice překvapivá reakce u dětského animáku.
315994
Velice překvapivá reakce u dětského animáku.
0 0
reagovat
Tak jsem se vydal do kina, abych si připomněl své nadšení z mládí a setkal jsem se s tvrdou realitou... ZA ŽÁDNOU CENU NA TO NECHOĎTE DO KINA! Ještě nikdy jsem neodcházel z kina tak naštvaný. Kino bylo zaplaveno bandou půlmetrových, uslintaných, nenažraných a uřvaných fakanů s hermafroditími hlásky v doprovodu zombie rodičů, kteří už dávno rezignovali na jakoukoliv snahu své spratky nějak krotit. Z dialogů jsem slyšel každou druhou větu, protože vždy se našel nějaký skřet s potřebou opakovat větu či začít popisovat, co by byl udělal na místě oné postavy. Byla to ta nejhorší projekce, na které jsem kdy byl, a kdybych nebyl počkal v sále až do konce titulků, zatímco zombíci a fakani vyklidili sál už při jejich začátku, patrně by jste se o mně mohli dozvědět ve všech zpravodajských relacích jako o pološíleném maniakálním vrahovi, který povraždil tucet dětí, než byl zastřelen při zásahu policie. Ještě nikdy jsem také nešel z kina přímou linií do nejbližšího baru s jasným úmyslem se ožrat, abych utopil svůj zážitek na dně láhve. Jinak film byl zřejmě klasický Asterix (z toho, co jsem pochytil), vizuálně líbivé, věrné komiksové stylizaci, dabing stejný jako u hraných filmů (nic moc), překlad občas haproval. Kino lze doporučit pouze extrémním masochistům.
315989
Tak jsem se vydal do kina, abych si připomněl své nadšení z mládí a setkal jsem se s tvrdou realitou... [b]ZA ŽÁDNOU CENU NA TO NECHOĎTE DO KINA![/b] Ještě nikdy jsem neodcházel z kina tak naštvaný. Kino bylo zaplaveno bandou půlmetrových, uslintaných, nenažraných a uřvaných fakanů s hermafroditími hlásky v doprovodu zombie rodičů, kteří už dávno rezignovali na jakoukoliv snahu své spratky nějak krotit. Z dialogů jsem slyšel každou druhou větu, protože vždy se našel nějaký skřet s potřebou opakovat větu či začít popisovat, co by byl udělal na místě oné postavy. Byla to ta nejhorší projekce, na které jsem kdy byl, a kdybych nebyl počkal v sále až do konce titulků, zatímco zombíci a fakani vyklidili sál už při jejich začátku, patrně by jste se o mně mohli dozvědět ve všech zpravodajských relacích jako o pološíleném maniakálním vrahovi, který povraždil tucet dětí, než byl zastřelen při zásahu policie. Ještě nikdy jsem také nešel z kina přímou linií do nejbližšího baru s jasným úmyslem se ožrat, abych utopil svůj zážitek na dně láhve. Jinak film byl zřejmě klasický Asterix (z toho, co jsem pochytil), vizuálně líbivé, věrné komiksové stylizaci, dabing stejný jako u hraných filmů (nic moc), překlad občas haproval. Kino lze doporučit pouze extrémním masochistům.
0 0
reagovat
neboj, tohle bude za 35 let taky klasika
315977
neboj, tohle bude za 35 let taky klasika
0 0
reagovat
Takže klasika jak 12 úloh nehrozí.
315891
Takže klasika jak 12 úloh nehrozí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se