Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #286 o falešných filmech a podfukářích


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kdo učí hrát Cumberbatche? Kdo je nejlepší podfukář? A kdo kraluje falešným filmům? 

První březnový výplach.

Pocta týdne

V pátek nás opustil Leonard Nimoy a netrvalo dlouho a je tu první video s jeho moudry. Pěkná práce.

Triky týdne

Stargate Studios se na internetu proslavily svými sestřihy trikových kouzel. To nejnovější sice trochu recykluje, na působivosti mu to ale rozhodně neubírá.

Opening týdne

Asi jste zaregistrovali, že si jedna oscarová scénka dělala srandu z Birdmana a Whiplashe. Dost podobný fór ale servírovali už o den dříve na Independent Spirit Awards.

Falešné filmy týdne

Reálně neexistující filmy ve filmech bývají často vynikající. Tohle video zdaleka nepokrývá všechny, i tak ale stojí za zhlédnutí.

Herecká škola týdne

Kdo učí hrát největší hollywoodské hvězdy? Koučem číslo jedna je Jim Kimmel, vzdálený bratranec Jimmyho Kimmela, který kupodivu taky trápí Matta Damona.

Podfukáři týdne

Will Smith je ve Focusu docela borec, na největší žánrové kabrňáky ale nemá. Zatraceně silnou podfukářskou konkurenci najdete v tomhle videu.

Vystřižená scéna týdne

U Disneyho vystřihli z Ledového království jednu scénu čistě proto, že byla strašně brutální. Teď ale konečně spatřila světlo světa. A krapet připomíná jednu hororovou klasiku...

Running joke týdne

Tučňáci z Magagascaru se dost povedli, jen málokdo v nich ale rozluštil excelentní running joke. Tady máte všechna odhalení hezky pohromadě.

Plakáty týdne

O stagnaci filmových plakátů už se toho napsalo dost a dost. O to víc vždycky potěší fandovské práce, na kterých je vidět nápad i úsilí. Palec nahoru za takové kousky!

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal na to, jaký by žánr by si měl příště zkusit Matthew Vaughn. A vítězem se po tuhém boji stala space opera.

Dnešní duel se týká návratů ke klasikám Ridleyho Scotta. Přijde vám jako lepší nápad Vetřelec 5 se Sigourney Weaver od Neilla Blomkampa (District 9) nebo Blade Runner 2 s Harrisonem Fordem od Denise Villeneuve (Zmizení)? Svoji volbu napište do předmětu a nezapomeňte uvést důvody!

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace