Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spidey bez Petera Parkera?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Casting

"Redaktorovi serveru Latino-Review, který v posledním půlroce většinu novinek o Spider-Manovi odkryl jako první, se podařilo zjistit alespoň to, že na castingy jsou zvaní zhruba patnáctiletí chlapci všech etnik."

Tak to je špatné. :-
316156
"Redaktorovi serveru Latino-Review, který v posledním půlroce většinu novinek o Spider-Manovi odkryl jako první, se podařilo zjistit alespoň to, že na castingy jsou zvaní zhruba patnáctiletí chlapci všech etnik." Tak to je špatné. *:-*
Casting
0 0
reagovat

markspuks

Ne to jsem tím nemyslel. Myslel jsem tím to, že už teď jsou všichni zvědaví, jak se Milese povede/nepovede. A nejsou zvědaví na original Parkera - vinou posledních unylých filmů (bohužel, hlavouni to zazdili).

Můžeme se hádat o tom, jak je to špatný, že tam bude, jak je to zneuctění originálu, atd. bůh víc co, ale nakonec se stejně sejdeme v kině. (možná někteří z vás ne, ale trailer se předpokládám povede a pak tam jsme).


Stejně to tak nakonec nebude, počítám s tím, že nebudou chtít zcela zazdít Parkera, ten se jim bude hodit, tak nevím, jak by to udělali. Bude to hoax. Pokud by někdo přišel s funkční teorií, tak tomu teprve začnu věřit.
315441
Ne to jsem tím nemyslel. Myslel jsem tím to, že už teď jsou všichni zvědaví, jak se Milese povede/nepovede. A nejsou zvědaví na original Parkera - vinou posledních unylých filmů (bohužel, hlavouni to zazdili). Můžeme se hádat o tom, jak je to špatný, že tam bude, jak je to zneuctění originálu, atd. bůh víc co, ale nakonec se stejně sejdeme v kině. (možná někteří z vás ne, ale trailer se předpokládám povede a pak tam jsme). Stejně to tak nakonec nebude, počítám s tím, že nebudou chtít zcela zazdít Parkera, ten se jim bude hodit, tak nevím, jak by to udělali. Bude to hoax. Pokud by někdo přišel s funkční teorií, tak tomu teprve začnu věřit.
markspuks
0 0
reagovat
Prave jsem se vratilmz Kingsmana a chci, aby Spider-mana hral Taron Egerton.
315423
Prave jsem se vratilmz Kingsmana a chci, aby Spider-mana hral Taron Egerton.
0 0
reagovat

pazanowski

O aké peniaze tu ide? To mi chcete niekto vážne tvrdiť, že zrazu sa všetci černosi pohrnú na Spideyho, lebo je čierny? Nalejme si čistého vína a na rovinu si povedzme, že skôr pôjdu na ďalšiu komédiu Tylera Perryho.

Toto bol môj posledný príspevok v tomto vlákne, už fakt nemám na to nervy. Zbohom v príjemnejšej diskusii.
315398
O aké peniaze tu ide? To mi chcete niekto vážne tvrdiť, že zrazu sa všetci černosi pohrnú na Spideyho, lebo je čierny? Nalejme si čistého vína a na rovinu si povedzme, že skôr pôjdu na ďalšiu komédiu Tylera Perryho. Toto bol môj posledný príspevok v tomto vlákne, už fakt nemám na to nervy. Zbohom v príjemnejšej diskusii.
pazanowski
0 0
reagovat
Je tu uz prePopickovano, uklidte to nekdo...
315394
Je tu uz prePopickovano, uklidte to nekdo...
0 0
reagovat
Studiu nejde o korektnost, ale o peníze. A mám pocit, že se natěšenci i hateři stejně sejdeme v kině. Asi tak.


A tady mám lék pro hatery. Pokud vás příběh plnohodnotné postavy a právoplatného Spidermana Milese Moralese nezajímá, tak na něj do kina nechoďte.

Přestaňte hrát na strunu, že studio chce protlačit mermomocí černého, asijského či jiného hrdinu. Milese si svou pozici vydobyl skrz povedené příběhy a jeho charakter, není to nic "vnuceného". Stejně jako Mrs. Marvel je teď pakistánka nebo Hawkey je bloňdák. Jejich komiksy jsou ale báječné, protože jsou skvěle napsané.


btw. černej spidey, pákistánská marvel, to jsou skvělé tahy ne z politické korektnosti, ale právě i v tom, jak charaktery odlišit od jiných, pracovat s jinými problémy, je to super reklamní a obchodní tah (ala žádnej jinej bílej spidey nebyl tak oblíbený jako Milese)

315393
Studiu nejde o korektnost, ale o peníze. A mám pocit, že se natěšenci i hateři stejně sejdeme v kině. Asi tak. A tady mám lék pro hatery. Pokud vás příběh plnohodnotné postavy a právoplatného Spidermana Milese Moralese nezajímá, tak na něj do kina nechoďte. Přestaňte hrát na strunu, že studio chce protlačit mermomocí černého, asijského či jiného hrdinu. Milese si svou pozici vydobyl skrz povedené příběhy a jeho charakter, není to nic "vnuceného". Stejně jako Mrs. Marvel je teď pakistánka nebo Hawkey je bloňdák. Jejich komiksy jsou ale báječné, protože jsou skvěle napsané. btw. černej spidey, pákistánská marvel, to jsou skvělé tahy ne z politické korektnosti, ale právě i v tom, jak charaktery odlišit od jiných, pracovat s jinými problémy, je to super reklamní a obchodní tah (ala žádnej jinej bílej spidey nebyl tak oblíbený jako Milese)
0 0
reagovat

popik

To je tak, když si něco přečteš a víš, že bys na to neměl odpovídat, ale prostě si nemůžeš pomoct ... ;)
315392
To je tak, když si něco přečteš a víš, že bys na to neměl odpovídat, ale prostě si nemůžeš pomoct ... *;)*
popik
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: šat th fak ap ;)
315391
to Gorecki: šat th fak ap *;)*
popik
0 0
reagovat

killerzeli

Don't feed him!
315389
Don't feed him!
killerzeli
0 0
reagovat

popik

vzhledem k tomu kolik jsi tady nasekal příspěvků ti to očividně zas tak jedno není ?)
315388
vzhledem k tomu kolik jsi tady nasekal příspěvků ti to očividně zas tak jedno není *?)*
popik
0 0
reagovat

popik

Máš to přesně obráceně. Nám je to dost jedno, co zvolí. To druhá strana je ta co vypadá, že chce brát cedule a jít protestovat...
315387
Máš to přesně obráceně. Nám je to dost jedno, co zvolí. To druhá strana je ta co vypadá, že chce brát cedule a jít protestovat...
popik
0 0
reagovat

popik

Budu citovat jednoho nepříliš oblíbeného uživatele MZ:

Pro některé je té demokracie škoda!

Seberte si svoje papundeklové cedule a běžte zase někam demonstrovat, třeba za černého spider-mana :D
315386
Budu citovat jednoho nepříliš oblíbeného uživatele MZ: Pro některé je té demokracie škoda! Seberte si svoje papundeklové cedule a běžte zase někam demonstrovat, třeba za černého spider-mana *:D*
popik
0 0
reagovat
To aby se člověk za chvíli bál objednat si černý kafe.
315385
To aby se člověk za chvíli bál objednat si černý kafe.
0 0
reagovat
možná by se s Peterem mohly inspirovat u Hulka a přeskočit ty věci jeho vzniku
315384
možná by se s Peterem mohly inspirovat u Hulka a přeskočit ty věci jeho vzniku
0 0
reagovat

Gorecki

Jako asi právě největší důvod pro Moralese je distancování se od Sonyho a jejich předchozích filmů. Ale kdo ví, co plánují a jak ho chtějí přidat do celkového MCU. Rozhodně se mu nebráním.

Salem
V komiksu se s nima přátelí, ale na romantické pletky je moc malý. Kdo ví v jakém věku ale bude v MCU, pokud tam bude (spíš ne, ale já bych ho asi chtěl jen aby to naštvalo pár místních jedinců:)
315379
Jako asi právě největší důvod pro Moralese je distancování se od Sonyho a jejich předchozích filmů. Ale kdo ví, co plánují a jak ho chtějí přidat do celkového MCU. Rozhodně se mu nebráním. [b]Salem[/b] V komiksu se s nima přátelí, ale na romantické pletky je moc malý. Kdo ví v jakém věku ale bude v MCU, pokud tam bude (spíš ne, ale já bych ho asi chtěl jen aby to naštvalo pár místních jedinců:)
Gorecki
0 0
reagovat

Salem

Ale ano boli by tam. V komikse dostal ten maly srac od tety May Parkerove webshootery, alebo ako to nazvat. Na druhej strane, MM tam mal tiez nejaku frajerku.
- BOZE LUDIA, ja sa nestacim divit, ze sa tu fakt najde niekto kto by suhlasil s pripadnym sfilmovanim toho 13 rocneho sopliaka. Vdaka Bohu za tie nazory ludi zo sveta, ktori su proti!!! Co mate napr. s originom stale nechapem. Ved to bol hned zaklad, ktory chceli v Marvele zmenit. Ziaden dalsi origin, max. flashback ci vysvetlenie 2-3 vetami. Bodka. To, ze sa nieco nepodarilo spravit poriadne 5x (podla mna sa Raimimu 1 aj 2 velmi vydarila) neznamena, ze sa to nemoze podarit teraz. Prave Marvelu verim, ze ten pribeh s Parkerom moze byt konecne taky aky ma byt. Ziadna prehnana lovestory, proste superhrdinske problemy a problemy stredoskolaka a podobne. Nerozumiem ako moze dat niekto ciernemu Spider-Manovi zelenu...:(:-
315378
Ale ano boli by tam. V komikse dostal ten maly srac od tety May Parkerove webshootery, alebo ako to nazvat. Na druhej strane, MM tam mal tiez nejaku frajerku. - BOZE LUDIA, ja sa nestacim divit, ze sa tu fakt najde niekto kto by suhlasil s pripadnym sfilmovanim toho 13 rocneho sopliaka. Vdaka Bohu za tie nazory ludi zo sveta, ktori su proti!!! Co mate napr. s originom stale nechapem. Ved to bol hned zaklad, ktory chceli v Marvele zmenit. Ziaden dalsi origin, max. flashback ci vysvetlenie 2-3 vetami. Bodka. To, ze sa nieco nepodarilo spravit poriadne 5x (podla mna sa Raimimu 1 aj 2 velmi vydarila) neznamena, ze sa to nemoze podarit teraz. Prave Marvelu verim, ze ten pribeh s Parkerom moze byt konecne taky aky ma byt. Ziadna prehnana lovestory, proste superhrdinske problemy a problemy stredoskolaka a podobne. Nerozumiem ako moze dat niekto ciernemu Spider-Manovi zelenu...*:(**:-*
Salem
0 0
reagovat
jak to má Miles Morales v zákulisí už by nebyla žádná Mary Jane, Gwen, nebo teta May?
315376
jak to má Miles Morales v zákulisí už by nebyla žádná Mary Jane, Gwen, nebo teta May?
0 0
reagovat
Nejsem rasista, ale mě spíš přijde že v USA už ty Černohy naopak nadhodnocují, v každým novým komiksovím filmu musí být černoch, v seriálech taky. ve Walking dead umře jeden černoch nahraděj ho dva další. Jestli maj být černoši rovnocenný tak by měli mít běloši stejnou šanci jako černý, ale teď mi to připadá že je to jenom o pleti. Perry White je černej, Jimmy Olsen v supergirl je černej, Arrow má Johna Diggle, Flash má Joe West, Agenti jich tam taky pár maj, jenom Constantine a Carter nemá nikoho a to u Carter to bude tím že byla v jiné době pro černochy. To je jak když se ptali Dana Vavry ptali jestli budou v Kingdom Come černoši
315373
Nejsem rasista, ale mě spíš přijde že v USA už ty Černohy naopak nadhodnocují, v každým novým komiksovím filmu musí být černoch, v seriálech taky. ve Walking dead umře jeden černoch nahraděj ho dva další. Jestli maj být černoši rovnocenný tak by měli mít běloši stejnou šanci jako černý, ale teď mi to připadá že je to jenom o pleti. Perry White je černej, Jimmy Olsen v supergirl je černej, Arrow má Johna Diggle, Flash má Joe West, Agenti jich tam taky pár maj, jenom Constantine a Carter nemá nikoho a to u Carter to bude tím že byla v jiné době pro černochy. To je jak když se ptali Dana Vavry ptali jestli budou v Kingdom Come černoši
0 0
reagovat

Tyller

Zkus http místo httpS.
315357
Zkus http místo httpS.
Tyller
0 0
reagovat
Po přečtení diskuze jsem udělal Gloverovi malej oltář se svíčkou a denně obětuju jednoho gumovýho medvídka, aby Spideyho hrál černoch.;)
315355
Po přečtení diskuze jsem udělal Gloverovi malej oltář se svíčkou a denně obětuju jednoho gumovýho medvídka, aby Spideyho hrál černoch.*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se