Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wild Card: Recenze

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

popik

nechápu, jak se na to může ještě někdo dívat :-
315729
nechápu, jak se na to může ještě někdo dívat *:-*
popik
0 0
reagovat
Jo to máš pravdu. :)
315725
Jo to máš pravdu. *:)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Hummingbird byl hodně fajn a Statham v něm taky, ale o herectví to moc není. Je to o ksichtu, který má buď na drsňáky, nebo na decentně arogantní hajzlíky, jako třeba právě u Ritchieho. Nic proti tomu, právě naopak! Jsem hrozně rád, že se jen minimálně pouští do experimentů a dělá to, co mu jde.

Hasta: Hele vlastně pořádně nevím. Je to jak kdyby někdo natočil seriál z prostředí Vegas se Stathamem, kde jednou mstí svou kámošku, podruhé pomáhá známýmu sehnat super ženskou, potřetí se stane průvodcem po městě malýmu srábkovi a počtvrté vykoukne jeho minulost a velký mafián, který "ví víc". A pak by to někdo sestříhal do jednoho filmu. Je to spíš taková epizodka ze života drsňáka z Vegas, kde se stane spouta věcí pro akční film víceméně bezvýznamných, ale pomáhá to utvářet svět i postavu a vlastně se na to moc dobře kouká. Možná, že nakonec to má nejblíž k tomu Hummingbird. Taky tu jde hodně o atmosféru konkrétního místa a o hrdinu, co vlastně moc hrdina není. Jen je to mnohem béčkovější a mnohem méně ambiciózní.
315722
Hummingbird byl hodně fajn a Statham v něm taky, ale o herectví to moc není. Je to o ksichtu, který má buď na drsňáky, nebo na decentně arogantní hajzlíky, jako třeba právě u Ritchieho. Nic proti tomu, právě naopak! Jsem hrozně rád, že se jen minimálně pouští do experimentů a dělá to, co mu jde. Hasta: Hele vlastně pořádně nevím. Je to jak kdyby někdo natočil seriál z prostředí Vegas se Stathamem, kde jednou mstí svou kámošku, podruhé pomáhá známýmu sehnat super ženskou, potřetí se stane průvodcem po městě malýmu srábkovi a počtvrté vykoukne jeho minulost a velký mafián, který "ví víc". A pak by to někdo sestříhal do jednoho filmu. Je to spíš taková epizodka ze života drsňáka z Vegas, kde se stane spouta věcí pro akční film víceméně bezvýznamných, ale pomáhá to utvářet svět i postavu a vlastně se na to moc dobře kouká. Možná, že nakonec to má nejblíž k tomu Hummingbird. Taky tu jde hodně o atmosféru konkrétního místa a o hrdinu, co vlastně moc hrdina není. Jen je to mnohem béčkovější a mnohem méně ambiciózní.
TonyClifton
0 0
reagovat
Já si uplně nemyslím, že by dosahoval svých hereckých hranic. Jak to bylo v rozhovoru už s nevím kým "Nevadí vám, že hrajete pořád to samé? Vám by vadilo něco co vám vydělává miliony?" Navíc si myslím, že na nějakou jinou nebo vážnější polohu u něj moc nikdo není zvědavej.
Mimo ritchiovek odehrál hodně solidně třeba nedávný Hummingbird.
Jestli nám bude ještě pár let servírovat jednou ročně podobnou stathamovku, budu spokojenej. Sem tam by se mohl objevit v nějaké vedlejší roli v něčem kapku jiném, ale nic víc od něj asi uplně nepotřebuju vidět.
315721
Já si uplně nemyslím, že by dosahoval svých hereckých hranic. Jak to bylo v rozhovoru už s nevím kým "Nevadí vám, že hrajete pořád to samé? Vám by vadilo něco co vám vydělává miliony?" Navíc si myslím, že na nějakou jinou nebo vážnější polohu u něj moc nikdo není zvědavej. Mimo ritchiovek odehrál hodně solidně třeba nedávný Hummingbird. Jestli nám bude ještě pár let servírovat jednou ročně podobnou stathamovku, budu spokojenej. Sem tam by se mohl objevit v nějaké vedlejší roli v něčem kapku jiném, ale nic víc od něj asi uplně nepotřebuju vidět.
0 0
reagovat
Slušnej kousek. Ve scéně s kombinačkami mi bylo záporáka až líto;)
315719
Slušnej kousek. Ve scéně s kombinačkami mi bylo záporáka až líto*;)*
0 0
reagovat

Hlad

K čemu by jsi to stylem nejvíc přirovnal ? Myslím k jaké jiné Stathamovce, začínají mi trošku splývat.
315717
K čemu by jsi to stylem nejvíc přirovnal ? Myslím k jaké jiné Stathamovce, začínají mi trošku splývat.
Hlad
0 0
reagovat
S hereckým rozsahem bych trochu nesouhlasil, v Pod(f)ucku si svůj na tělo psaný part odehrál na výbornou a ani nikoho nezmlátil. Strejda Ritchie by ho mohl zase k něčemu využít.
315716
S hereckým rozsahem bych trochu nesouhlasil, v Pod(f)ucku si svůj na tělo psaný part odehrál na výbornou a ani nikoho nezmlátil. Strejda Ritchie by ho mohl zase k něčemu využít.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se