Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mistrovská díla na Blu-rayi


ikona
KarelR
blu-raydvd
Bontonfilm tasí pár zajímavých reedic. 

Únorová Blu-ray nabídka Bontonfilmu sestává hlavně z povedeného Labyrintu, očekávaného Johna Wicka a premiéry excelentního Dobrého ročníku. Mimoto ale dorazí na pulty obchodů také pár reedic, a ty z edice Mistrovská díla od studia Universal určitě stojí za zmínku.

Je mi trochu záhadou, jak se mezi sedmičku modrých comebacků dostali muzikáloví Bídníci a proč do ní patří (byť vynikající) Bourneovo ultimátum. Zbylá pětice filmů ale do mistrovské škatulky pasuje, protože se vážně jedná o staré klasiky, které si nezaslouží zapadání prachem.

 

Co se tedy 11. února vydalo do zákopů? Především E.T. - Mimozemšťan a Schindlerův seznam, dvě z nejspielbergovštějších spielbergovin. U roztomilého návštěvníka z kosmu se neděje nic moc nového. Továrnický spasitel se ale poprvé objevuje bez bonusového DVDčka, takže se dostává na mnohem příjemnější cenu.

Toť nadílka od strýčka Stevena, dále se pak můžete rozšoupnout ještě s Oliverem Stonem, Georgem Royem Hillem a Robertem Mulliganem. První nabízí poválečné drama Narozen 4. července, ve kterém Tom Cruise hraje ještě lépe než obvykle. Druhý na vás ušil dostihový Podraz s Paulem Newmanem a Robertem Redfordem. A třetí je tu s adaptací knižní legendy Jako zabít ptáčka, v níž vám Gregory Peck předá hrstku těch nejdůležitějších životní mouder.

Těžce old-school? Rozhodně. S výjimkou rozporuplně přijatých Bídníků tu ale nemůžete šlápnout vedle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace