Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drax půjde po Highlanderovi


ikona
Mr. Hlad
highlander
Dave Bautista se letos postaví Bondovi a už se chystá na dalšího záporáka 

Hollywood potřebuje hrdiny, sexy krásky, komedianty i dvoumetrové řezníky s postavou dřevorubce, jimž může hlavní hrdina v posledním dějství rozbít tlamu. A proto je tu Dave Bautista. Bývalých wrestlerů se ve filmovém světě pohybuje hromada, v posledních letech se však výrazně prosadil jen Dwayne Johnson, který zvládá solidně akční i komediální polohu, a právě Bautista. Od akčních béček přešel k velkým hitům se Strážci Galaxie a zajímavé věci ho čekají i v příštích měsících a letech. Letos by se měl totiž objevit jako Tong Po v nové verzi Kickboxera a postaví se i Danielu Carigovi v bondovce Spectre.

Brzy ovšem povýší z pucfleka na hlavního záporáka. Vypadá to totiž, že by si měl zahrát Kurgana v novém Highlanderovi. V původní verzi tohohle psychopata s mečem a vizáží šíleného punkáče parádně vystřihl Clancy Brown a Bautista vypadá jako solidní náhrada. Pořád ale chybí hlavní hrdina a jeho mentor. Ryan Reynolds, který se okolo příběhu o souboji nesmrtelných šermířů motal celkem dlouho, je podle všeho ze hry a informace, že se tvůrci pokouší ukecat Toma Cruise do role, kterou měl v originále Sean Connery, už dávno zapadla prachem. Bautista by ovšem mohl být příslibem zajímavého magora a úctyhodného protivníka pro hrdinu, ať už jím bude kdokoliv. Režisér Cedric Nicolas-Troyan údajně shání někoho mladého. No, snad z toho neudělá teenagerskou dobrodružnou podívanou.

--- 

Vytáhni v hospodě: Během let, co se na Highlanderovi pracuje, se okolo role Kurgana motali Vinnie Jones nebo Robert Knepper. Na muskulaturu jasně vede Bautista, co se záporáctví týče, těžko říct.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace