Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První adepti na nového Spideyho


ikona
Mr. Hlad
avengersmarvelspider-man
Marvel musí najít nového Spider-Mana. A už má dva celkem zajímavé adepty 

Marvel má Spider-Mana, ale … vlastně ho nemá. Peter Parker se sice přesouvá do filmového vesmíru, v němž řádí i Captain America, Thor, Iron Man a další, zároveň ale přichází o svou tvář, protože Andrew Garfield u toho nebude. Někdo skáče do vzduchu radostí, jiné to mrzí, většině je to jedno. Garfield rozhodně nebyl hlavním problémem posledních dvou pavoučích filmů, ale taky je nijak extra netáhl dopředu. Svou práci odvedl, ale šance, že s nováčkem před kamerou to bude lepší, je celkem vysoká. Navíc u Marvelu si vždycky uměli casting parádně pohlídat. Každopádně je jasné, že herec, který si Spider-Mana zahraje, by neměl být starší než pětadvacet let a měl by to být běloch. Takže žádný Miles Morales, který v comicsu zastoupil Petera Parkera.

V budoucnu se nejspíš objeví hned několik zajímavých kandidátů a je možné, že se ještě před jménem nové hvězdy dozvíme jméno režiséra, který bude nejspíš chtít do obsazování také kecat. Momentálně to ale vypadá, že by blízko k roli mohli mít Logan Lerman a Dylan O’Brien. Ten první se objevil v Železných srdcích nebo Percym Jacksonovi a dokonce se o něm uvažovalo i u Webbovy verze, druhý zase blbne v seriálu Vlčí mládě a vloni odvedl překvapivě dobrý výkon ve sci-fi Labyrint: Útěk. Možná, že jsme jen na začátku hledání a příštích pár měsíců budou fandy bombardovat informace o dalších a dalších kandidátech. Pokud by ale Marvel chtěl Spideyho, respektive Parkera procpat do nějaké pidiroličky už ve dvojce Avengers, možná, že skutečně sáhne po jednom z téhle dvojice. Uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace