Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson jde do války


ikona
Mr. Hlad
andrew garfieldmel gibson
Mel Gibson se opět postaví za kameru a hodlá natočit příběh polozapomenutého hrdiny druhé světové války 

S Melem Gibsonem nechce teď v Hollywoodu nikdo kamarádit. Jedna z největších hvězd devadesátých let se podělila se světem o své názory na soužití s lidmi jiného vyznání a celkem to za to schytala. Už je to ale pěkně dlouho a Hollywood by se měl naučit dávat druhé šance. Ve třetích The Expendables Gibson ukázal, že na akci ještě má, letos by měl mít premiéru i jeho motorkářský thriller Blood Father, v němž bude chránit svou dceru před drogovým kartelem, ale na velký návrat před kamery to bohužel zatím nevypadá. Gibsona to ale nemusí nějak extra štvát. Vedle hraní totiž umí i celkem solidně režírovat, což Oscar za Statečné srdce jasně potvrzuje.

Teď se tedy znovu hodlá postavit za kameru, a to u válečného dramatu Hacksaw Ridge. Jeho hrdinou bude vojín Desmond T. Doss, jenž se během druhé světové války zúčastnil bojů s japonskou armádou na Okinawě a během jedné jediné noci dokázal zpoza nepřátelské linie přenést do bezpečí pětasedmdesát zraněných spolubojovníků. Což mu vyneslo nejen několik vyznamenání, ale i památku na kulku od japonského odstřelovače a nějaké ty jizvy po granátu, který vybuchl kousek od něj. V hlavní roli válečného dramatu se skromným rozpočtem 45 milionů by se měl objevit exspider-manovský Andrew Garfield a o scénář se postaral Randall Wallace, jenž pro Gibsona napsal i Statečné srdce. Zní to jako potenciálně dost zajímavá záležitost a bylo by fajn, kdyby Gibsonovi pomohla vrátit se zpátky mezi hvězdy. Zasloužil by si to.

--- 

Vytáhni v hospodě: O Hacksaw Ridge se v Hollywoodu mluví už dobrých třináct let. Asi to fakt bude zajímavý příběh.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace