Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #283 o hororech a lego bičících


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak se trénují raptoři? Kdo si vyrobil Malého sokola? A co rád fotil Kubrick? 

Zcela obyčejný výplach. Takže se Star Wars!

Upřímný trailer týdne
Lego příběh byl nápadem Phila Lorda a Chrise Millera, kteří museli dánskou firmu dlouho přemlouvat k tomu, aby riskovala pošramocení výdělečné značky mizerným celovečerákem. To je ale úplně jedno, upřímnému traileru to totiž na zábavnosti příliš neubírá.

Fotograf týdne
Stanley Kubrick to měl prostě v oku. A to už v sedmnácti letech, kdy se potloukal po New Yorku a fotil lidi v metru.

 

Malý sokol týdne
Chcete vlastního Malého sokola, který bude opravdu létat? Teď už to není problém! Někdo totiž vyrobil RC model, při jehož pouštění by se měla povinně broukat známá Williamsova melodie.

 

Herecká sešlost týdne
Britská invaze zachvátila Hollywood. Batman je (tedy donedávna byl) Brit, Superman je Brit, Spider-Man je Brit... zkrátka ostrovan, kam se podíváš. A teď se snad úplně všichni (!) sešli ve třech krátkých filmech, které si dělají srandu z amerických klasik. Orgasmická Keira u toho sice být nemusela, Jeremy Irons ale utrousí jednu z nejslavnějších hlášek filmové historie, takže její přehrocenou účast rádi odpustíme.

 

Hobití esej týdne
O nadřazenosti Pána prstenů nad Hobitem už toho bylo řečeno a napsáno víc než dost. Nikdy ale není od věci promyšlené videoshrnutí.

Rozbor týdne
Série videí na Vimeu, v níž se rozebíraly třeba režijní styly Martina Scorseseho a Edgara Wrighta, se zaměřila na Refnovo Drive. A opět je to naprosto fascinující podívaná.

 

Hororová historie týdne
Zmapovat celou historii filmových hororů není sranda. Pokud se ale rozhodnete, že jí věnujete půlhodinové video, tak se to dá.

 

Raptoří kámoši týdne
Nedávno někdo upozorňoval na to, že mají vycvičení raptoři kořeny už v Crichtonově románu. V žádném případě je to ale neochrání od toho, aby si z nich internet ještě pár měsíců dělal srandu.

Padesát odstínů týdne
Aha, tak tohle tomu chybělo. Trailer Padesáti odstínů šedi se snažil o smyslně erotický nádech, který doteď nikdo nevypátral. Jakmile ale pod jeho zvukovou stopu nasadíte legáčky, hned to celé dává mnohem větší smysl. Ona to měla být komedie!

 

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, koho byste rádi viděli jako nového Indiana Jonese. A mimo favorizovaného Chrise Pratta jste protlačovali hlavně Bradleyho Coopera, Sama Rockwella nebo pokračování se Shiou.

Tenhle týden zkusíme malý blockbusterový experiment. V dubnu se do českých kin přiřítí dva velké filmy, které cílí na maličko odlišné komunity. Takže... Kdybyste si museli vybrat, šli byste raději na Rychle a zběsile 7 nebo na Avengers: Age of Ultron? Svoji volbu napište do perexu a nezapomeňte přihodit důvody.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace