Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC chystá comicsový polorestart


ikona
KarelR
dc
V DC zaříznou spoustu comicsových sérií a nabídnou zbrusu nové tituly. 

Vážně nechci MovieZone zahltit comicsovými články, ale když se řekne A, musí se holt říct i B. Marvel nedávno oznámil jakýsi podivný restart svého vesmíru (v květnu proběhne obří událost Secret Wars, po které se přeživší z x světů sejdou na jediném místě) a nové čtenáře teď hodlají lovit i u DC. Tam je plán o něco jednodušší a vlastně se dá říct, že dává velký smysl.

Možná si pamatujete, že DC prošlo kompletním restartem v roce 2011. Od nuly tehdy odstartovalo 52 titulů, které nesly oficiální přezdívku New 52, a po čtyřech letech přichází velká selekce. 25 z původních 52 sérií bude normálně pokračovat dál, zbytek skončí. A od června k nim začne přibývat 24 novinek, ve finále tedy poběží 49 hlavních titulů.

V DC tak v podstatě vybrali to nejlepší a to nejprodávanější, zbavili se těch nejméně lukrativních kousků a doplňují stavy novinkami. Mezi těmi je pár dívčích hrdinek (Black Canary, Starfire, Harley Quinn/Power Girl), Justice League of America od Briana Hitche (kreslíř Millarových Ultimates) a štěstí zkusí také nový Constantine: The Hellblazer. Mě a Mr. Hlada ale zajímá hlavně minisérie Section Eight, v níž Garth Ennis a John McCrea oživí slavný supertým z Hitmana. Šestipívo a jeho parta znovu v akci? Sem s tím!

NADCHÁZEJÍCÍ FILMOVÉ COMICSOVKY: PLÁN MARVELU ::: PLÁN DC

 

Kompletní seznam přeživších a nadcházejících titulů najdete na webu DC. Pokud tedy patříte mezi čtenářskou komunitu nebo se k ní plánujete přidat, určitě dejte vědět, které novinky vás lákají a které vám naopak přijdou úplně mimo.

---

Vytáhni v hospodě: S teaserem Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti to vypadá bledě. Promítači jej prý k Jupiter vychází nedostali, takže možná dorazí až v květnu s Šíleným Maxem. Stoprocentně jisté to bude zítra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace