Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars VII: Abrams o světelném meči


ikona
KarelR
star wars
Z nové sitshké zbraně pořád šílí půl internetu. 

Pokud se J. J. Abramse zeptáte na sedmé Star Wars, můžete rovnou zapomenout na to, že vám o nich řekne cokoliv konkrétního. V novém rozhovoru Džej Džej nechce mluvit ani o panelu na Comic-Conu nebo blížícím se traileru, na Collideru se proto chytali sebemenšího stébla a snažili se vyptat alespoň na reakce na nový světelný meč se záštitou.

 

Jak určitě víte, internet je od jeho teaserového debutu plný nenávisti, obhajob i parodií. A stejně to vypadá i v Abramsově mailové schránce, kam prý dorazily neuvěřitelné věci:

"Pobavilo mě to, kolik jsem od teaseru dostal protichůdných e-mailů od lidí, kteří nový světelný meč buď bránili neskutečně detailními nákresy... něco z toho je vážně na hlavu, nebo naopak nadávali na to, jak člověka může zabít a je úplně nesmyslný. Odhalení toho meče vedlo nesmírně zábavným dohadům."

A odkud že se vlastně vzal?

"K tomu designu nás dovedla řada konverzací. Původně to byla skica, ze které se stalo něco víc, pořád ale musel projít přes řadu debat a teď mě baví sledovat, jak lidé řeší úplně to samé co my. Jen opačně."

 

Abrams dále naťukl balanc praktických a počítačových triků (prý se spíš umazávalo než přidávalo) a potvrdil, že bude ve filmu jediná IMAX scéna. Na dotaz, jestli v ní opravdu bude Malý sokol, se ale jen výmluvně usmál.

Na celý pětiminutový rozhovor se můžete mrknout tady:

---

Vytáhni v hospodě: K mikrofonu se v včera dostal také Ryan Reynolds, který potvrdil, že za zelenou pro Deadpoola mohou nadšené reakce na testovací stopáž. Ta je stará několik let a často se prý žertovně řešilo, kdo ji vypustí na internet jako první, takže jsou vlastně všichni rádi, že nakonec unikla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace