Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Autor Hry o trůny míří do kin


ikona
Mr. Hlad
game of thrones
Tvůrce největší fantasy pecky současnosti konečně začal lákat filmaře. Bohužel ale takové, od kterých nechcete nikdy nic vidět 

George R. R. Martin momentálně víceméně šéfuje žánru fantasy. Jeho Hra o trůny brzy přijde s pátou sezónou a opět se očekává, že půjde o jednu z největších televizních událostí roku. Po skočení Hobita se ale objevilo fantasy vakuum v kinech. Sice se brzy dočkáme filmového Warcraftu, ovšem fandové žánru, kteří chtějí víc než rodinné a dětské blbiny, toho zkrátka k dispozici moc nemají. Ale vypadá to, že by se situace mohla změnit. V Německu se totiž letos začne točit adaptace Martinovy knihy In The Lost Lands.

Měli bychom se v ní dočkat hned tří příběhů. V tom prvním se najatá čarodějka Gray Alys, kterou by si měla zahrát Milla Jovovich, vydá do tajemé pustiny najít věc, která by jí mohla pomoci měnit se ve vlkodlaka. Najde ale něco úplně jiného. V dalším se mladá dívka rozhodne postavit drakovi, aby zachránila svou životní lásku, v opuštěném hradě ale narazí na muže, který jí malinko zamotá hlavu. A v tom posledním se podíváme na palubu vesmírné lodě, kde se barbarská dívka zamotá do pavučiny lží a polopravd, když jí osamělá čarodějnice ukáže svět lásky a krásy. Vedle Milly Jovovich by se měl objevit i seriálový Justin Chatwin a s trochou snahy by to nemuselo být úplně zlé. Ovšem to by u toho nesměl být Constatntin Werner. Tenhle člověk totiž režíroval průjem jménem Kněžna Libuše, který si spousta fanoušků historie vyložila jako zoufalý pokus Německa pomstít se za prohranou druhou světovou válku. A pár nešťastníků vám jistě potvrdí, že to byla hodně bolestivá podpásovka!

--- 

Vytáhni v hospodě: Sám Martin v minulosti pracoval jako televizní scenárista a dělal třeba na seriálech Zóna soumraku nebo Beauty and the Beast.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace