Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se John Wick?


ikona
Mr. Hlad
john wick
Dočkáme se pokračování akčního překvapení loňského roku? A jak k němu chtějí přistoupit sami tvůrci?  

John Wick byl jedním z nejpříjemnějších překvapení loňského roku. Akční nářez, o kterém do vydání peckového traileru moc lidí nevědělo, stál směšných dvacet milionů dolarů a v kinech celosvětově utržil čtyřnásobek. Navíc ukázal, že Keanu Reeves ještě nemusí patřit do starého železa a předvedl světu, co dokážou dva kaskadéři, když jim někdo dá peníze a volnou ruku. Zkrátka se to povedlo a všechny zúčastněné to evidentně bavilo. Režisérské duo Chad Stahelski a David Leitch teď spolu s Reevesem chystá seriál Rain,v němž by si bývalý Neo měl zahrát zabijáka specializujícího se na vraždy, které mají vypadat jako přirozená smrt. A teď to vypadá, že ani druhý John Wick není nereálný.

Stahelski s Leitchem totiž oznámili, že se na dvojce pracuje, otázka ovšem je, jak moc a jak konkrétně. Údajně jednají o pokračování se studiem, ale padaly i věty typu „prostě jsme se zlili a začali ze srandy vymýšlet nápady.“ Když už ale došlo na seriózní zvažování dvojky, řekli, že mají fakt hromadu nápadů, ale je těžké z nich něco vybrat. Rozhodně totiž nechtějí točit sequel jen kvůli akci, ale hodlají stavět na samotném hrdinovi. Sami tvrdí, že na filmy se staršími drsňáky, jako jsou Liam Neeson, Harrison Ford nebo třeba i Robert Downey Jr., oni i diváci koukají rádi právě kvůli tomu, že akci v nich prožívají zajímaví hrdinové a jejich sequelu se tedy dočkáme až tehdy, když si oni sami budou jisti, že mají dobrý příběh a zajímavě rozpracovaný vývoj samotného Wicka. Je to celkem příjemný přístup k práci, když si to srovnáme s tím, jakým způsobem sype do světa dvojky a trojky třeba Luc Besson.

--- 

Vytáhni v hospodě: Postava Johna Wicka je hratelná i ve hře Payday 2

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace